II

2.1K 68 0
                                    

Mă trezesc dimineața singura in pat ca de obicei merg să-mi fac rutina apoi îmi aduc aminte că e ziua cea mare am mari emoții abea aștept să-mi văd trupa preferată în carne și oase pe scena.

Îmi fac treburile casnice și observ că deja e ora 6 seara,  apare și iubitul de la munca obosit.

Mâncăm împreună și încep să mă pregătesc pentru concert, mă îmbrac într-o rochiță neagra pentru că îmi place negrul, parul îmi las desfăcut care îmi e destul de mare având în vedere că nu l-am mai tăiat de 3 ani și machiaj nu  mă străduiesc  prea tare îmi aplic o crema pe față și  un pic de ruj să-mi coloreze buzele.

Ajung la concert totul e super mă bucur foarte mult că sunt aici chiar daca nu sunt în fața mă bucur ca-i pot vedea pe băieți cum dansează și canta. Fac foarte multe poze și videouri, chiar nu-mi vine sa cred că sunt aici totul pare un vis sunt foarte bucuroasă că am avut parte de așa ceva.

Totul e ok se termină și concertul și mă îndrept spre casa mea care nu e foarte departe și aleg sa merg pe jos. Cam in 20 de minute sunt acasă merg să-mi fac in dus și mă bag la somn.

Mă trezesc a doua zi iubitul meu fiind la munca mi-am făcut treburile. Seara am luat niste somnifere pentru că nu pot dormi fara ele, mi sa făcut poftă de căpșuni am 30 de minute la dispoziție și  am decis că trebuie să merg la magazin aici fiind aproape e ok.

Mă îmbrac ies pe ușă și merg spre magazin, nu îmi e frica să umblu noaptea pe strada pentru că sunt la sat și aici toți mă cunosc și nu se leagă nimeni de mine.

Ajung la magazinul non-stop și chiar înainte să intru în el sunt prinsă de niste băieți ce mă bagă într-o dubă și o ia din loc.

Sunt speriata nu știu ce se întâmplă nu le vad fețele nici unuia, sunt cam 6 sau 7 oameni și nu am mult timp la dispoziție că simt cum se face efectul somniferelor.

Simțeam cum ochii mi se închid nu știu ce să fac nu mai am nici o putere săi țin deschiși și adorm direct

O army Și Bts Donde viven las historias. Descúbrelo ahora