DOKUZUNCU BÖLÜM

2.9K 235 318
                                    

Keyifli Okumalar!

DOKUZUNCU BÖLÜM LAVİ

Elley duhe: Middle of the nıght

LÜTFEN OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN.

゚✧ ✧゚

7 yaşındayım. Okula başlamanın heyecanıyla sabah erkenden uyanmış ve hazırlanmıştım. O zamanlar mutluydum. Henüz dışlanmamıştım. Okula gittiğimde sıraya oturmuş ve herkes birbiri ile kaynaşırken onlara katılmaya çalışmıştım.

Dışlanmayı ilk kez o zamanlar yaşamıştım. Çocuklar yüzümde ki lekeden korkuyorlardı. Onlarla ne kadar arkadaş olmak istesemde aralarına almamışlardı beni. O gün eve gidince bütün gece ağlamış ve okula gitmek istememiştim. Elbette dadımın umrunda değildi bu. Emirleri annem ve babamdan alırdı.

Zaman geçti ben büyüdüm fakat yaşadıklarım acı anılar olarak orada kaldı.

O zamanlar hepimiz çocuktuk bunu biliyordum fakat çocuklar bazen en acımasız yargıları verebilirlerdi.

"Çirkin."
"Senin gibi olmayacağım ben. "
"Git yanımızdan. "
"Bize de bulaştırma. "
"Hasta galiba. "

Şuan ise birçok kızın hayallerini süsleyecek iki erkek bana elini uzatmıştı. Beklenti dolu bakışları vardı. Ben ne yapacağımı bilemezken sevgili arkadaşım Aysun ikisinide itekledi. İkisi daha ne olduğunu anlamadan beni tutmuş ve kaldırmıştı.

"İyi misin? Acıdı mı bir yerin? "

Ona gülümsedim ve "hayır, iyiyim" dedim. Aysun bana göz kırptığında minnetle gülümsedim.

Oktar ve Barlas doğrulmuşlardı. Oktar ellerini cebine soktuğunda Barlasta kollarını göğsünde bağlamıştı. Barlas'ın açıkça morali bozuk gibi duruyordu fakat Oktar'ın boş bakışları çoktan benden uzaklaşmış ve arkasını dönüp gitmişti.

Ben arkasından bakarken Aysun koluma girip herkesin bakışlarından uzaklaştırmak ister gibi "of sıkıldım başka bir şey yapalım" dedi. Peşinden benide sürüklemiş, tribünlere götürmüştü. Herkes dağılırken derin bir nefes aldım. Bakışların bu denli üstümde olması yoruyordu. Eskidende bakışlar üstümdeydi fakat daha çok rezil olduğum anlarda olurdu.

"Teşekkür ederim Aysun. "

"Rica ederim güzellik. "

Ela ve Merve de yanımıza geldi.

"Bunlar sürekli böyle sürtüşecek mi ya? "

Ela'nın sorusuna Merve cevap vermişti "tarih tekerrürden ibarettir. "

"Nasıl yani? "

Aysun başını omzuma koydu. Ela ve Merve de demir korkulukları yaslanmışlardı. Ela beyaz eşofman takımı giyerken Merve tam tersi siyah giymişti. Birbirlerine zıt iki karakter olsalarda iyi anlaşıyorlardı.

"Yanisi ikisi de şuan senin için bir inatlaşma peşinde. "

Ela tek gözünü kırpmış ve ima ile gülümsemişti. Bu daha da kötü hissetmeme neden oldu..

LAVİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin