Hoofdstuk 15

677 12 2
                                    

POV Aiden

Als ik Hayley zie staan ben ik opgelucht. Ik wil naar haar toe lopen en zie dan dat ze weer onderuit gaat. Ik ren zo snel als ik kan naar haar toe, maar ze valt weer op de grond. Als ik goed kijk zie ik dat ze haar ogen sluit. Ik roep haar naam, maar ze hoort het denk ik toch niet. Eenmaal bij haar hurk ik en ga langs haar zitten op de grond. De jongen die dit heeft veroorzaakt komt naar ons toe lopen. Ik kijk hem boos aan, dit is allemaal zijn schuld. Hij zegt sorry en ik zeg niks, de rest zegt wel nog iets maar ik hoor het niet goed. Ik luister er namelijk helemaal niet na, ik hou mij nu alleen bezig met Hayley. Als een begeleider aan komt lopen zegt hij dat we Hayley naar haar huisje moeten brengen en dat wij bij haar mogen blijven. Zonder iets te zeggen pak ik Hayley op en loop al richting haar huisje toe. De rest volgt mij.

Als we bij het huisje zijn doet Amy de deur open en loop ik naar binnen. Ik loop naar hun kamer toe en leg Hayley op haar bed neer. Nadat ik dat gedaan heb loop ik weer de kamer uit. Als ik het woonkamertje in kom lopen, zijn alle ogen op mij gericht.
"Wat?"
"Niks," zegt Mex.
"Echt wel ik zie het aan jullie."
"Née er is echt niks," zegt Dean dan.
"Oke als jullie het zeggen."
"Nu we toch geen activiteit meer hebben, zullen dan maar weer een filmpje kijken?" vraagt Amy.
Iedereen knikt en ze zet na een lange tijd pas de film aan. We konden het echt niet eens worden, maar goed er staat nu een film op gelukkig.

POV Hayley

Ik word wakker en weet even niet waar ik ben. Als ik rondkijk zie ik pas dat ik in de slaapkamer van het huisje ben. Ik ga rechtop zitten en wrijf door mijn ogen. Ondertussen denk ik na over wat er ook al weer gebeurt was. Ik moet even nadenken maar herinner me dan alles weer.

Ik hoor gelach uit het woonkamertje komen. Ik stap van het bed af. Ik heb pijn aan mijn voeten en kijk even naar beneden. Ik heb mijn schoenen nog aan, hebben ze me serieus met schoenen op bed gelegd. Ik stap snel uit mijn schoenen en loop naar het woonkamertje toe. Ik zie iedereen zitten. Ze kijken allemaal naar de tv, ze zijn weer een film aan het kijken. Ik blijf rustig staan en kijk een beetje rond. Mijn ogen blijven hakken in die van iemand anders, die van Aiden. Hij kijkt mij met grote ogen aan en springt van de bank af. Hij rent naar mij toe, ik zie de andere verbaast naar hem kijken. Als hij bij mij is trekt hij mij in een knuffel. Ik knuffel meteen terug. *kuch* *kuch*
Van schrik laten we elkaar los. Ik kijk over Aiden zijn schouder heen en dan weer naar hem. Hij draait zich uiteindelijk om en ziet de rest dan ons met een grijns aan kijken.

"Wat?"
"Alleen vrienden hé," zegt Amy.
"Ja zeker," zegt Aiden.
Ik knik instemmend.
"Oke dan," zegt Liz.
"Wat waren jullie aan het kijken."
"Een film," zegt Dean.
"We kunnen verder kijken."
"Ik vind het een prima plan," zegt Mex.

Iedereen gaat weer zitten en ik heb zoals gewoonlijk geen plek. Aiden ziet het en trekt mij op zijn schoot. Ik wil weer opstaan, maar dat kan ik niet door zijn armen die stevig om mij heen geslagen zijn.
"Alleen maar vrienden huh," mompelen Liz en Amy. Ik kan het nog net horen en ga er ook niet op in. Ik stel juist een andere belangrijke vraag.
"Trouwens hebben we wel gewonnen?"
"Wat hebben we gewonnen?" vraagt Mex
"De voetbalwedstrijd natuurlijk. We waren zo goed bezig."
"Hayley jij bent flauwgevallen en net pas wakker. Dan vraag je ons of wij die wedstrijd hebben gewonnen?" vraagt Aiden.
Ik knik heel duidelijk ja. Iedereen begint te lachen.
"Ja wat we waren zo goed bezig en ik dacht misschien hebben jullie gewoon verder gespeeld," zeg ik lachend.
Iedereen begint nog harder te lachen.
Na uitgelachen te zijn krijg ik een serieus antwoord op mijn vraag.
"We hebben de wedstrijd niet afgemaakt. Maar als we weer voor voetballen kiezen en dan weer tegen hun moeten. Gaan we ze zeker inmaken," zegt Amy
Iedereen knikt instemmend.

Ondertussen dat we de film verder aan het kijken zijn ben ik goed gaan zitten op de schoot van Aiden. Ik leg met mijn hoofd op zijn schouder en hij houdt mij nog steeds stevig vast om mijn middel. Het zit eigenlijk best wel fijn. Als de film is afgelopen kijken we elkaar aan. Wat gaan we nu in vredesnaam doen. Ik pak mijn telefoon om te kijken hoe laat het is, ik zie dat het kwart voor 4 is. Nog 2 tot 3 uurtjes voordat we kunnen eten.
"Wat gaan we doen?" vraagt Liz.
Iedereen kijkt elkaar aan maar zegt niks. Niemand weet iets.
"Omg Ik weet iets," schreeuwt Amy.
Iedereen kijk haar aandachtig aan.
"We kunnen naar het strand."
"Amy lieve schat. Het is veel-ste koud. Morgen word het veel warmer. Dus misschien is het beter als we morgen gaan zwemmen," zeg ik.
"Ja en tenslotte is het morgen vrijdag," vult Aiden mij aan.
"Wat heeft vrijdag er mee te maken?"
"Je bent het vergeten of niet Hayley."
Ik knik.
"We hebben in het weekend geen activiteiten dus meer tijd voor ons zelf."
"OWJA," roep ik blij.
"Nou dat is dan besloten we gaan morgen naar de activiteiten naar het strand," zegt Liz.

~Camp With The Popular Boy~Where stories live. Discover now