Greek Journal

64 1 10
                                    

Εφημερίδα της Θαδδαίος

Έναρξη ένας: Προετοιμασία των ειδών Υλικό μου
Σήμερα ξεκίνησε νέα αναγκαστική εργασία μου ως δάσκαλος του Ελληνικού Πολιτισμού οι μαθητές μου είναι τα παιδιά των προχειρότητα , πλούσιοι αμόρφωτοι χοίρους , οι Ρωμαίοι. Ξέρω ότι μπορώ να πω με πολύ θα εκτελέσει μου σίγουρα για την άσκηση τους ήχους της αιρέσεως επάνω στα παιδιά , πουλώντας ιστορίες της εξαπάτησης και προδοσίας από τους Ρωμαϊκούς ανθρώπους.
Έχω επινοήσει διάφορους τρόπους για να αποφεύγουν να μιλάνε από τα πιο σκληρά πράγματα κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής εξαγοράς , όπως το κάψιμο των πόλεων και λαμβάνοντας αιχμαλώτους. Ωστόσο, εγώ πρέπει να το κάνω μόνος μου καθήκον να διαφυλάξει την κληρονομιά του μια φορά σπουδαίους ανθρώπους μου , και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι , ανεξάρτητα από τα συναισθήματά μου απέναντί ​​τους , να μάθουν τον πολιτισμό των πιο φωτισμένοι από τους.

Έναρξη Δύο : Πρώτη Ημέρα
Ως τάξη άρχισε να γεμίζει με νέους ανθρώπους , διάβασα μέσα από το υλικό μου για την ημέρα. Σήμερα θα είμαστε εκμάθηση της εποχής ήταν η Ελλάδα χωρίστηκε σε πολλές unallied πόλεις-κράτη , εστιάζοντας κυρίως στις δύο μεγαλύτερες , Αθήνα πατρίδα μου , και Σπάρτη. Είπα στους μαθητές του την μεγάλη τέχνη και την αρχιτεκτονική της Αθήνας , περιγράφοντας με λεπτομέρεια τι καλύτερο μεγάλα ορόσημα μας, ο ναός της Αθηνάς , ή κάποια τοπική καλλιτέχνες γλυπτική των θεών. Όταν τους ρώτησα εάν είχε οποιεσδήποτε ερωτήσεις πριν προχωρήσαμε , ένας από τους ρώτησε τι είχα κάνει πριν γίνει δάσκαλος , είχα να απαντήσω πολύ προσεκτικά , όπως είχα ήταν ένας στρατιώτης , επιστρατεύεται για την καταπολέμηση της Ρώμης εισβάλλοντας δύναμη. Απάντησα λέγοντας απλώς ότι ήμουν ένας στρατιώτης , αυτό έφερε άλλο ένα θαρραλέο παιδί , ο οποίος με ρώτησε αν έχω αγωνιστεί εναντίον των Ρωμαίων , εγώ αιφνιδιάστηκε , δεν είναι σίγουροι για το πώς να ανταποκριθεί Του είπα ναι , γρήγορα προσθέτοντας ότι και οι δύο πλευρές πολέμησαν με μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια.

Μετά από αυτό επικίνδυνη κατάσταση που είχε ληφθεί μέριμνα άρχισα να λέω από τη Σπάρτη και είναι μεγάλη στρατιωτική δύναμη . Τους είπα από την άνοδο της Σπάρτης και του πολέμου με την Περσία , όταν οι γενναίοι τριακόσιοι Σπαρτιάτες υπό την ηγεσία του μεγάλου βασιλιά Λεωνίδα , αγωνίστηκε από τη μεγάλη ορδή των Περσών στις Θερμοπύλες , χιλιάδες και χιλιάδες Πέρσες πολέμησαν και χιλιάδες έχασαν τη ζωή τους . Δυστυχώς αυτή η μάχη που σημειώνονται με το μαρτύριο του τριακόσια και βασιλιά τους , όλα αυτά χάνονται σε ένα ένδοξο τέλος , εμπνέοντας Ελλάδα να αντεπιτεθούν εναντίον της Περσικής Horde . Ζήτησαν από ό, τι οι Σπαρτιάτες έκαναν μετά την απώλεια βασιλιά τους , τους είπα ότι ξαναχτίστηκε , που έγινε ισχυρή και πάλι , δεν είναι τόσο ισχυρή όσο ήταν υπό Λεωνίδα , αλλά που εξακολουθεί να κυριαρχείται Ελλάδα ως το καλύτερο στρατιωτικό .

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Dec 19, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Εφημερίδα των ΚαθηγητώνΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα