Две зелени, красиви очи

989 39 0
                                    

Училищният звънец би и всички излязоха в голямо междучасие. Само Сара седеше на чина си и драскаше по тетрадката си. Наскоро родителите и се разделиха и го преживяваше тежко. Сара бе красива, умна и мила. Но живота и беше сринат след случилото се с майка и и баща и. Живеше в малко градче с малко хора. В Холмс Чапъл всички се познаваха. Сара бе позната като красиво и интелигентно момиче. Нямаше опит в любовта, но това не я тревожеше в момента. Не наблягаше на момчетата...смяташе ги за странни. В изминалите години имаше две продължителни връзки, но не намери подходящия.

След училище момичето се прибра в къщата на майка си, където беше решено къде да живее. Просна се на леглото и заспа.

На сутринта стана късно и реши днес да не отиде на училище. Караше последните си дни в училището тъй като се приготвяше за колежа. Външните и изпити свършиха и тя не се притесняваше какво щеше да стане в тези пропуснати дни.

Майка и работеше денонощно и я нямаше в къщи през повечето време. Сара стана и си направи закуска. Реши да утиде до MC Donalds за да си вземе нещо за обяд... кратко казано обиване на времето.

Облече тесни дънки и широка блуза. Обу чифт Convers и тръгна към плануващото място.

Беше толкова заета с мислите си, че се блъсна в едно момче на входа на ресторанта за бързо хранене и разля нпитката му върху нея. Тя се извини и набързо влетя в MCD. Момчето в което се бе блъснала се казваше Хари. Той учеше в колеж и имаше имидж на сърцеразбивач. Спеше с всяка срештната, а след това я изхвърляше като мръсна котка. Ходеше по партита и копунясваше.

Сара изтича до тоалетната и почна да търка с леко намокрена сълфетка върху разлятото петно. След малко се почука на вратата. Тя изхвърли хартиятя и отвори вратата.

Не мърдаше. Пред нея се откри две красиви зелени очи. Тя осъзна, че това е момчето от сблъсъка и на влизане.

Гледна точка на Сара:

-Красива си!Помислих,че ще ме удари или нещо подобно, но не той ми направи комплимент. Не осъзнах докото той не ми се усмихна и ме погледна с въпросителен поглет...

...

Hard loveWhere stories live. Discover now