Ufacık Bir Haber!

34 2 0
                                    

*bu bölüm, kendini kısa bir süre sonra imhâ edecektir.*

Herkese merhaba!

Siz değerli Kelebeklere Emanet okurlarıyla buluşmayalı ne kadar da uzun zaman oldu, değil mi? Hatta beni takip edenleriniz bilir, Wattpad'de bir şeyler üretmeyeli çok uzun zaman oldu. 

Söylemem gerek, Kelebeklere Emanet'e karşı olan ilginiz beni son derece mutlu ediyor. Yorumlarınızı hâlâ ve hâlâ bıkmadan usanmadan okuyorum ve mutlu oluyorum. Bu kısacık, gerçekten kısacık hikâyeye olan bağlılığınız benim için çok ama çok anlamlı! Okudukça görüyorum ki bir şeyleri başarmışım, bir şekilde kalplerinizi ısıtmışım, onlara dokunabilmişim. Bu hissi tarif etmem inanın ki çok zor. 

Bugün, sizlere ufak bir haber vermek istedim.

Uzun zamandır yazdığım, üzerinde düşündüğüm, ürettiğim ve bir şeyler ortaya koyduğum güzel bir kurgum var: pinhân.

Pinhân, geçtiğimiz günlerde Wattpad platformu ile buluştu ve sizlerin kalbine dokunmak için sizleri bekliyor. Benim diğer çalışmalarımı takip edenleriniz vardır belki. Söylemem gerekiyor ki pinhân hepsinden biraz daha farklı. Denemediğim şeyleri denemeye, keşfetmediğim dünyaları keşfetmeye çıktığım ve üzerinde çok düşündüğüm bir kurgu. 

Kelebeklere Emanet ile yüreklerinize dokunan kalemim pinhân ile devam etsin isterim. Multimedia bölümünde pinhân isimli hikâyemin kapağı bulunuyor. Profilime girerek de pinhân'a ulaşabilirsiniz. Açıkçası yorumlarınızı, düşüncelerinizi, desteklerinizi fakat en çok da eleştirilerinizi merak ediyorum. 

Pinhân'ın yarısı elimde mevcut, hâlihazırda sizlerle buluşmak için bekliyor. Kademe kademe bölümleri yüklerken sizleri de orada görmeyi çok istiyorum. Umarım pinhân'ı beğenirsiniz, beğenmezseniz de eleştirileriniz ile yolumu aydınlatırsınız. Sizin gibi değerli okurlarımı görmek benim için paha biçilmez olacaktır.

Pinhân'da yeni maceralara devam ediyoruz, sizi de orada görmeyi çok isterim.
Aşkla, sevgiyle ve mutlulukla!

-Niyazi Yüksel.

Kelebeklere EmanetHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin