Despartirea

5 0 0
                                    

       Evenimentele intamplate:Membri clubului Winx sau casatorit....

Bloom si Sky sau casatorit si ei dar spredeosebire de celelalte cupluri au o fata pe nume Skyler.Skyler are parul rosu ca a lui Bloom si suvite galbene ca parul lui Sky este uramatoarea zana a dragonului de foc.

Bloom si Sky sun regele si regina din Eraklion dar Sky tot nu are timp ptr Bloom,Asa ca Bloom sa hotarat sa plece fara sa spuna cuiva a lasat doar o scrisoare....

Sky POV:

Diasphro:Rege Sky,am gasit scrisoarea asta in camera voastra!

Sky:Ce scrisoare Diasphro?

Diasphro:E de la Bloom.......

Sky:Pai citesteo.

Diasphro:Draga Sky imi pare rau sa te dezamagesc cum cred ca am facuto dar intelegem si pe mine,am fost nevoita sa plec si nu am spus asta nimanui.Nu vreau sa iti asumi vina nu este vina ta pentr-u ca esti regele si iesti ocupat,am plecat pentr-u ca nu miai mai acordat atentie si recunosc nici eu dar a trebuit sa plec deoarece ma simteam presata,tatal tau este foarte rece cu mine  dar mama ta este o persoana calda si iubitoare.Imi pare foarte rau,si iti inapoiez cadoul......

 Ochii lui Sky sau umplut de lacrimi,dar si a lui Diasphro deoarece Bloom si Diasphro au devenit prietene bune.                                                                                                                                                                           Sky:E numai vina mea,Era presata de toate chiestile care vin cu coroana si nu mi-am facut timp pentru ea! Spuse Sky cu lacrimi in ochi.

Diasphro:Nu trebuie sa te invinovatesti,ai si tu problemele tale iar asta este alegerea lui Bloom.

Sky:De ce nu mi-a spus asta?

Diasphro:Mie mi-a spus doar ca nu ai timp pentr-u ea.

Diasphro:Mie mi-a spus doar ca nu ai timp pentr-u ea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 30, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Soarta lui BloomWhere stories live. Discover now