Capitolul 5

223 26 15
                                    

Ceva o nelinistea, avea senzatia bizara ca ceva rau se va intampla sau s-a intamplat deja.

Ignora acest sentiment si continua aranjatul rochiilor pe umerase, lucrase la ultimile rochii de cateva zile si maine avea sa deschida magazinul. Deja unii curiosi admirau vitrina ce era decorata de manechinele ce purtau rochii in nuante de crem.

Termina asezatul vitrinei si se gandi sa-si cumpere ceva de baut. Isi aminti ca vazuse o cafenea in apropiere asa ca isi lua portofelul, inchide usa din sticla si merge spre drumul ce i se parea vag familiar.

Porneste pe drumul din stanga ce duce la o cafenea micuta prin care se puteau vedea cu usurinta piesele de decor.

Intra in incapere si se aseaza la o masa mai indepartata de langa geam.

Nu se mai uita in meniu si flutura mana intr-un mod elegant atragandu-i atentia unei chelnerite.

-Ce doriti? intreaba chelnerita politicoasa.

-Un Frappe, va rog. raspunde si imediat se aude un piuit din telefonul chelneritei. Ea se uita la Angel scuzandu-se din priviri ca nu a apucat sa-i ia comanda si se indeparteaza raspunzand la telefon.

Fata nu putea sa nu observe cum expresia zambitoare a fetei se schimba imediat intr-una trista. Ochii i se umezira si iesi in graba prin usa din sticla. Ea o vedea indreptandu-se spre spatele cladirii.

Nu era treaba ei, dar asteptand si vazand ca nu mai venea nimeni sa-i ia comanda, se tot gandea la ce ar fi patit acea fata. Stia mai bine decat oricine cum este sa suferi si stia ca uneori chiar si o imbratisare de la un strain te poate ajuta.

Isi lua portofelul si iesi din cafenea. Ocoli cladirea si o gasi pe chelnerita cu fata pe genunchi si se aseza langa ea.

-Daca ai venit pentru Frappe, sa stii ca eu nu mai lucrez acolo, poti vorbi cu unul din chelneri. spune ea ridicandu-si capul de pe genunchi. Avea ochii umflati de la atata plans, iar fata ii era rosie acoperita de cateva suvite crete.

Ea scoase un pachet de servetele si il intinse fetei crete.

-Multumesc. spune ea sughitand.

-Ce s-a intamplat? intreaba Angel.

-Stiu ca nu ar trebui sa-i spun unei straine problemele mele, dar nu mai suport. spune ea lacrimile curgandu-i din ce in ce mai repede. Angel o lua in brate.

-Descarca-te, spune-mi ce s-a intamplat. o indeamna ea.

-Ma-ma m-ea... a murit. rasufla ea printre sughituri. Mi-am pierdut slujba pentru ca in majoritatea timpului mergeam cu mama la spital. izbucneste, iar lacrimile acoperindu-i obrajii. Ma voi reintoarce la tata, la rebutul acela care stie doar alcool si curve. spune ea sughitand.

-Stiu cum este, mai putin partea cu alcoolul. spune ea aratandu-i ca nu este singura persoana ce trece sau a trecut prin asta. Sunt de acord cu tine, trebuia sa faci o schimbare. o incuraja fata.

-A murit din vina lui, el a imbolnavit-o. spune ea inca plangand.

-Hai la o plimbare, poate iti va face bine. spune Angel.

-Ok. spune ea vocea inca tremurandu-i.

Si acest capitol este scurt but am vrut sa postez de ziua mea asa ca uitati capitolul.
Cine vrea dedicatii sa-mi ceara.
Vote&Comment
Kisses from Frappe.

Chess PiecesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum