Введення

3 1 0
                                    


Знаєте як часом болить, коли тебе не чують батьки? Я знаю тому навіть воругу не побажаю такого. Та навіть Вірмока цього не заслуговує. Дістали! Скільки можна? Я людина творча! Мені, що ласти відкинути над непотрібними мені предметами? Нашо мені ваша фізика? Задрали! Хочу нарешті закінчити цю ненависну школу і займатися реально тим, що мені подобається. От поступлю на журналістику й буду писати про реально потрібні речі, буду до людей істину доносити нехай знають, що в країні відбувається! А ще продовжу написання віршів і книги! Ненавиджу! Та ще й пресують коли я всього навсього хотіла на декілька хвилин відволіктися від цього абсурду. А він! Сам нічого не досяг а мене пресує теж мені тато! Дитина вже третє літо без босоніжок ноги в кросах парить а йому хоть би хни! А в шафі три одижини все страшно затягане та старомодне і якби така ситуація була лише в мене в шафі так ні в Солли і Богрема теж саме, про матір я взагалі мовчу. Ірод такий, ще й останнім часом на маму руку почав підіймати! От дістане він мене до ручки й в одну прекрасну ніч приріжу я його і все! Хочу втекти! Залізти в якусь дірку щоб мене ніхто не знайшов от все! Хм...  В котрий я раз про це думаю? Раз п'ятидесятий? Та ні напевне вже більше. Неможу я більше! Можна я повішусь? Ні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цього я не зроблю! Так діють тільки слабаки! А я сильна! Ось тільки поплачу ще трохи у ванній та й вийду і ніхто не подумає що я слабка, що мене можна зламати! Я буду боротися як і наші хлопці, які захищають нашу Їнукуру на Сході! Грррррррррррррррр! Все я пішла готуватися до екзаменів!

- Мамо вижени малих з моєї кімнати вони заважають!

- Ееееееееееееееееее. Ми хороші, ми не заважаємо, ми просто дивимося.

- Ага теж мені хороші ти глянь на них, язви ходячі.

- Ми хороші, та й взагалі це не твоя кімната вона для всіх.

- Але на данний момент я в цій кімнаті живу і мій стіл тут стоїть. Тому війдіть з моєї кімнати і не заважайте мені готуватися до іспитів.

- Бе-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е.

- Грррр. "Дістали. Так, лади треба заспокоїтися і сідати готуватися. Де мої навушники, хочу відключитися від цього кошмару."


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 12, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Не можливо повернутися (15-25років)Where stories live. Discover now