0000

18 3 2
                                    

(6.02.2019)

Meryem Baskındağlı boşanmak üzere olduğu erkek tarafından öldürülerek ormanlık alana atıldı.

(9.02.2019)
1 aydır kayıp olarak aranan 25 yaşındaki Mesude Haşimi Burdur'da boş arazide parçalanarak toprağa gömülü olarak bulundu.

(2.06.19)

Erkek arkadaşı tarafından defalarca bıçaklanıp boğazı kesilen Rabia K., "öldü" diye çuval içinde göl kenarına atıldı. Polisin apartopar hastaneye yetiştirdiği , mucize eseri hayata tutundu . Rabia K. yaklaşık 2 yıldır Emre Çiçek ile görüşüyordu. Gençlerin görüştüğünden ailelerinin de haberi vardı. 25 yaşındaki Emre Çiçek kız arkadaşı Rabia K.'yi "sürprizim var" diyerek kiraladığı araçla akşam saatlerinde yemeğe götürdü. Bir lokantada yedikleri yemek sonrası Emre Çiçek genç kıza "Sana çalıştığım yeri gösterip patronumla tanıştırmak istiyorum" dedi. Emre Çiçek, ikna ettiği Rabia K.'yi Avcılar Parseller'de bulunan tekstil atölyesine götürdü.

BİTMEK BİLMEYEN İŞKENCE

Emre Çiçek burada kendisinden ayrılmak istediğini söyleyen genç kıza tecavüz etmek istedi. Rabia K. direnince Emre Çiçek genç kızın boğazını falçatayla kesti. Emre Çiçek kanlar içinde yere yığılan Rabia K.'nin ellerini bağladıktan sonra defalarca bıçakladı. Genç kızın yaşadığı dehşet dolu dakikalar bunlarla da bitmedi. Genç kıza cinsel saldırıda da bulunan Çiçek, daha sonra baltayla vurup tekmeledi. 3 saat süren dehşet sırasında kanlar içindeki Rabia K.'nin öldüğünü sanan Çiçek, genç kızı atölyedeki büyük bir çuvalın içine koyarak kiraladığı aracın bagajına attı. Çiçek, içinde Rabia K.'nin bulunduğu çuvalı Küçükçekmece Gölü kenarına attı.


(12.02.2019)
12 gündür kayıp Sibel Gökbulut bir su kanalında ölü olarak bulundu.

Kırıkkale'de kaybolduktan 10 gün sonra cesedi su kanalında bulunan Sibel Gökbulut.34 yaşındaki Sibel Gökbulut'un otopsisinde dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Şubat ayında da bireysel silahlanma kadınların hayatlarının son bulmasına neden oldu, 11 kadın ateşli silahla öldürüldü.

(..02.19)
Ankara'da 40 yaşındaki Döndü Şengül, evli olduğu erkek tarafından şiddete uğruyordu. Sürekli ağlayan kızı E.'nin psikologlar tarafından alınan ifadesinden babası tarafından cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. E. devlet korumasına alındı, Döndü Şengül diğer çocuğuyla birlikte ailesinin yanına taşındı. Önce gözaltına alınan ve 1 gün sonra serbest bırakılan Şükrü Şengül, E.'nin "Çocuk Sevgi Evleri"ne yerleşmesinden 2 gün sonra boşanmak istediği ve annesinin evine gitmesini bahane ederek Döndü'yü sokakta ateşli silahla öldürüldü.

(16.02.19)
Yine Ankara'da  şiddet gördüğü için sığınma evine yerleşen 37 yaşındaki Ayten B., eşyalarını almak için eve döndüğünde evli olduğu İdris B. tarafından çocuklarının gözleri önünde pompalı tüfekle öldürüldü.

(4.04.19)
İsrail'den ailesi ile arasında sorun çıktığı için kaçarak Kocaeli'ye gelen 20 yaşındaki Filistin uyruklu Siwar Keblaw, abisi tarafından boğularak öldürüldü.

(18.12.2017)
Bornova'nın İnönü Mahallesi Şehit Mustafa Caddesi'ndeki bir evde 18 Aralık 2017'de meydana gelen olayda, özel bir üniversitede Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünde okuyan Günhan Öztürk ile Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Zülal Tütüncü, bir barda eğlendi. İkili daha sonra Günhan Öztürk'ün evine gitti. Günhan Öztürk, evde babasına ait kılıcı genç kızın boynuna ve omzuna sapladı. Zülal Tütüncü olay yerinde yaşamını yitirirken, polisi arayan Öztürk teslim oldu. İfadesinde suçunu itiraf eden, ancak nedeni konusunda bilgi vermeyen Öztürk, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Günhan Öztürk hakkında 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

[ALINTI..]

Kaç Saat Oldu ? (bir kadın öleli?)Where stories live. Discover now