2.

69 3 0
                                    

Neochotne som vzala koláč z kuchynskej linky , schmatla mikinu ktorá ležala na skrinke v chodbe a namierila som von . Pomalou chôdzov som prešla až ku susednému domu .Nemala som chuť sa ponáhľať .Ale zas na druhú stranu som chcela spoznať človeka ktory sa nasťahoval  . Trošku rýchlejšie som teda prešla až k dverám a pár krát na nich zabúchala , kedže som nikde nevidela zvonček , čo ma vôbec neprekvapilo . 

Asi po dvoch minútkach ked sa dvere stále neotvorili som znova zaklopala . Zavrčala som ked znovu nič . Chcela som sa otočiť a isť domov ked sa dvere náhle otvorili a zjavil sa v nich vysoký , kučeravý muž .Celého som si obzrela .Mal  čierne obtiahnuté nohavice a biele tričko pod ktorým mu bolo vidieť svaly a množstvo tetovani  .Na tvári mal kamenný výraz ked si ma obzeral tak ako ja jeho . Vyzeral fakt strašidelne .                        

"Ako ti pomôžem ,miláčik ?"  ozval sa ako prvy a na jeho tvári sa roztiahol úškr . Bola  som mierne zaskočena jeho chrapľavým hlasom a nehovoriac  o tom ako ma nazval .

"No .. vieš .. J-ja som Faith tvoja nová susedka , bývame hned oproti . Takže na privítanie som ti doniesla kolač ." vytlačila som zo seba a sledovala som ako nadvihol jedno obočie . 

"Aha , takže Faith .. Dakujem za koláč ," schmatol mi ho z rúk ,"som rád že budem mať aspoň jednu sexy susedu . Doposiaľ ma prišli uvítať iba staré haraburdy ."  zasmial sa a žmurkol . Ja som sa iba zamračila a sledovala ho . 

"No ..  dobre ja musím už ísť  . Maj sa ."  chcela som čim najskor od neho vypadnuť preto mi vôbec nebolo prijemne v jeho spoločnosti . 

"Počkaj , počkaj , počkaj ." schmatol ma za ruku ."Nechceš vedieť ani moje meno ?" stále mal ten priblblý úsmev na perách . Iba som na ňho pozrela a kývnutim hlavy ho vyzvala aby mi ho povedala aj ked som po tom netúžila . 

"Som Harry, Harry Styles " 

"Aha . Tak teší ma Harry , ale vážne musím ísť ." snažila som sa čim najskôr od neho odísť lebo sa mi vobec nepáčil .

"Ale no ták , ešte chvíľku počkaj Fiona "

"Faith" opravila som ho so zamračeným obočím .

"To je jedno , tekej krasnej slečne pristanú obe mená . "  olízol si peru a stále na mňa pozeral . Necítila som pod jeho pohľadom dobre . Až teraz som si všimla že ma nádherne zelené oči . 

"Myslím si že sa budeme stretávať dosť často , Faith . " 

"Ja si to nemyslím ."  reagovala som okamžite . Jedine čo som od neho ako odpoved dostala bol smiech .Musim priznať že jeho smiech bol najkrajší aký som kedy počula . 

"Ako myslíš . Zatiaľ , zbohom miláčik ." ešte raz na mňa žmurkol a stratil sa za dverami  . Len som prevratila očami a vyrazila preč . 

"Ale no ták , El ."  sťažovala som sa svojej (jedinej ) kamarátke do mobilu ked odo mňa chcela vedieť  či Harry bol sexy .Pohodlne som ležala na posteli . 

"Vôbec nebol sexy , skôr strašidelný ." 

" Určite ! Musiš ma s ním zoznámiť . Určite to bude bad-boy , tých mam rada ."

"Minule ti nestačilo , ked ti tiež bad-boy zlomil srdce ."

"Nebud zlá . S Harrym jedine tak sex , nič citove by to nebolo ."

"Ved si ho ani nevidela ! Nevieš ani ako vyzera a už chceš .." nestihla som dohovoriť kedže moju pozornosť pripútalo hluk . Hned som to pripisala hodu kamienka o okno . Rýchlo som vyskočila z postele a šla ku okno . Odtiahla som záves a pohľad mi padol do susedného okna z ktorého sa na mňa usmieval Harry .

"Haloo ! Faith si tu ?" El doslova vriekala do telefonu . 

"Hej ale musím končiť . Zavolám ti neskor ." zložila som skôr ako niečo stihla povedať . Pozrela som na Harry pohľadom Čo odo mňa kurva cheš ? 

"Znova sa vidíme , Faith ."

Takže druhá čast je na svete ! Mala som strasnu chuť písať tak preto :) Dufam že sa bude aspon trošku pačiť :) Prepačte za chyby :)!

Dangerous LoveWhere stories live. Discover now