3kapitola

82 4 1
                                    

Když jsem přišla do školy tak ještě všichni stáli před školou bylo 7:50 a škola se otevírá až v 7:55 prošla jsem až pod střížku která je skoro hned u vchodu hned za mnou přišla Tess s tou jsme se pozdravili potom přišel Newt a Tess objal a dál pusu na čelo hnedka poté přišel Tom ten mě taky objal a dál pusu.

Ale copak to tu máme?! Řekl Newt
To bych se měli ptát i my! Řekla jsem
Jupí hele kluci vy jste nejlepší kamarádi my s Merillin jsme nejlepší kamarádky a je boží že budeme mít stejný den výročí! Řekla Tess
Jo to se lehce zapamatuje! Řekl Tom

Bylo 7:55 a škola se otevřela my s Tess jsme šli ke skříňkám Tom s Newtem taky ale ty měli skříňky kousek od nás najednou vidíme jak si kluci povídají s Milagros a Nickey tak jsme s Tess hned šli k nim hned vám řeknu důvod
Milagros  a Nickey jsou ty největší coury na škole spaly tady snad s každým klukem až na Toma a Newta když jsme k nim přišli tak Milagros zkoušela na Toma ty její řečičky

Co chceš Milagros? Zeptala jsem se
Ale Melirin-
Jsem Merillin!
No to je jedno co by jsme jako měli chtít to si jako normálně nemůžeme popovídat s klukama tady!?
Ne v tvém případě ne, ty když si začneš povídat s klukama tak to pak dopadá tím že skončíte v posteli, ale tady máš smůlu kluci jsou zadaný!
Hah jo zadaný a jako s kým?
No tak já ti to vysvětlím tak aby totvůj mozek pobral dobře, tak tady Tom chodi se mnou a tady Newt chodi tady s Tessou, pochopeno?
Jasně nejsem blbá, jdeme Nickey!
Dobře ty! Řekl Tom a dál mi ruku přes ramena

Za chvili začíná hodina my s Tomem máme matematiku a Tess s Newtem angličtinu

Tak ahoj mějte se! Řekla jsem ještě než jsme zašli do třídy

Ve třídě jsme se s Tomem posadili do zadní lavice a s povídáním jen čekali na příchod učitele, po skončení hodiny jsme šli s ven na hřiště za školu bylo krásně tak proč přestávky trpět na chodbách po chvilce za námi přišli Newt s Tess s Tess jsme si všimli jak na nás Milagros pořád kouká s pohledem jakože ,,počkejte to si vypijete ještě jsem s vámi neskončila" no nic budeme se radši věnovat klukům a ne ty couře.

Ahoj doufám že se líbila kapitola jo i know je to krátký ale nemám čas je večer a začínám být unavená a bolí mě ruka xd:) ale nebojte budu se snažit vydat ještě teď o víkendu jednu kapitolu tento příběh nebudu dělat nějak extra dlouhý protože vím že bych to nestihla dokončit kvůli tomu důvodu! Tak jo mějte se zatím krásně a ahoj!:))
Jo a omlouvám se jestli jsou tam nějaké chyby ale fakt bolí ruce:))

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Aug 29, 2019 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

High School🥀Kde žijí příběhy. Začni objevovat