#50

4.2K 260 6
                                    

#50!! Capitol special pentru iubitorii de 1D, Katy Perry! :** ♥

Băieții de la 1D au anunțat lansarea celui de-al patrulea album din cariera, intitulat 'Four'! Acesta va fi lansat pe data de 17 noiembrie însă, ca o mulțumire specială catre fanii care ii susțin necondiționat, artiștii le-au dat acestora ocazia sa downloadeze gratis una din piesele de pe viitorul material. Aceasta se numește ' Fireproof ' si a fost disponibilă pentru descărcare gratuita 24 de ore.

Dupa ce au fost zăriți cinând acum câteva zile, zvonurile cu privire la Katy Perry si Harry Styles nu încetează să apară. Katy ne-a dezvăluit ca incepe sa simta chestii pentru Harry. Pe de altă parte, există guri rele care spun ca totul este o înscenare menită sa o faca pe Taylor Swift geloasă: " Katy face toate astea pentru ca Taylor sa o ia razna. A vorbit urât despre ea, iar acum nu face decât sa se răzbune!"

Chiar daca Simon Cowell a spus ca 1D se va destrăma la un moment dat, Niall Horan ♥ ( nu m-am putut abține sa pun acea inima acolo :D ) respinge ideea. Artistul a declarat într-o publicație irlandeză ca Simon a fost citat greșit. " Vom continua cât vom putea. Câtă vreme oamenii ne vor,  noi vom fi aici. Niciun zvon nu e adevărat", a spus Niall Horan ♥. La începutul lunii august, Simon Cowell a declarat ca 1D trebuie sa se destrame, la un moment dat. " Trupele nu raman împreună veșnic. Eu cred ca vor mai scoate cel mult 2 albume împreună si deja lucrează la unul acum", a spus fostul mentor al trupei din perioada X Factor.

#50 Yeeey!! Le mulțumesc celor 5.3 K cititori ai mei! Și le mulțumesc celor care mi-au votat cartea pana aici. 444 ★. :O  Ma bucur pentru ca va place. Cartea mea nu se termină aici.

Girls be likeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum