a

467 58 27
  • Dedicat lui tuturor
                                    

Venirea noului an ne încânta pe toți. Louise nu mai dăduse niciun semn de viață, iar băieții nu voiau să-mi spună nimic. Dar, mă gândeam că probabil o fi găsit pe cineva mai bun ca mine, care o să o iubească, dar nu mai mult ca mine. Nimeni nu o să o iubească pe Louise așa de mult cum o iubesc eu. 

Și totuși, acest gând cu toate că mă bucura, pentru că știam că e fericită, mă înnebunea. N-am avut timp să o fac fericită și să îi spun că o iubesc. Regret că mereu eram așa distant de ea. Nu ne dăm seama ce importante sunt persoanele din viața noastră, decât după ce pleacă. Dar, eu cu toate că știam că Louise e specială, nu i-am arătat niciodată asta. 

E așa de nebunesc cum trec zilele sau lunile sau anii fără să vezi o persoană sau să vorbești cu ea, dar ea tot în mintea ta rămâne , în fiecare zi. 

'' Timpul ăsta-mi învârte creierii de zici că e metronom '' - spun eu, ridicându-mă de pe canapea și ducându-mă să-mi mai pun o cană cu ceai. 

Era ultima zi din an, și eu mi-o petreceam în casă, trist și gândindu-mă la ea. Era amuzant, că tot eu am greșit, dar tot eu sunt nefericit. Nu puteam să o uit, era prea imposibil. 

Mi-am adus aminte o vorbă a bunicului '' Când vei găsi o fată care e mai bună ca tine să n-o pierzi, unele trenuri nu au destinați în gara ta! '' . Mi-a luat mult să o înțeleg, deoarece atunci când mi-a zis-o aveam vreo 6 ani și nu știam nici ce e dragostea. Încă acum, înțeleg. 

'' Te iubesc cum luna iubește soarele. Te iubesc cum vara iubește căldura. '' - au fost ultimele cuvinte spuse de ea către mine... 

Gândurile despre ea îmi năvălește iar capul. Nu-i corect. Nu cred că trebuie să suferi atât după o persoană. Pur și simplu e anormal. 

Telefonul îmi bâzâi în buzunar, trezindu-ma din nou la realitate. Era un mesaj de la Liam care mă anunță că la ora 22:00 să fiu acasă la Harry. Dă o petrecere. 

Era și normal. Mai nou, Harry e renumit pentru petrecerile lui extraordinare în ultimul timp. Se pare că piticul, avea succes și la faimă, și la fete. Norocosul. Eu am avut parte de una și mi-am bătut joc de ea. 

Eram în fața lui Harry, iar muzica deja răsuna. Mi-am blocat mașina, după băgându-mi cheile în buzunar. Am intrat, toată lumea uitându-se la mine. Li se părea ciudat faptul că eu sunt aici, însă, doar le-am zâmbit și mi-am continuat drumul spre bar. Am cerut un Wiskey. 

- Niall! Ce mă bucur că ești aici! 

M-am întos și imediat am văzut-o pe Perrie care se apropia de mine cu pași repezi. M-a luat în brațe șoptindu-mi că i-a fost dor de mine. 

- Doamne, ai mai crescut sau mi se pare mie? spune ea razand . 

- Hey Perrie, ce mai faci? intreb zambindu-i 

În sfârșit un zâmbet din partea mea. 

- Foarte bine. În două luni mă căsătoresc cu Zayn. Să fie clar, ești cavaler de onoare. Alături de Liam,Louis și Harry, normal. Că tot veni vorba de ei, hai să-i vezi . Pun pariu că nu i-ai mai văzut de ani! glumește ea. 

Era 23:55, iar noi așteptam cu nerăbdare intrarea în noul an. Tot timpul ăsta, am vorbit cu băieții și am povestit. Mi-a făcut plăcere să vorbesc din nou cu ei. Mi s-a părut că n-am mai vorbit cu ei de ani! 

M-am uitat împrejur să văd dacă prințesa mea a vrut să mă surprindă însă nu a făcut-o. Și era 23:59 . Toți se pregăteau pentru numărătoarea inversă, însă eu eram din nou trist din cauza ei.

Dar chiar atunci, când numărătoarea inversă a început, cineva m-a bătut pe umer. M-am întors iar în fața mea era .. 

Era EA. Prințesa mea! Era îmbrăcată într-o rochie mulata, până mai sus de genunchi, neagră,  cu un machiaj simplu. Era perfectă. 

Nu-mi venea să cred. Nu știam cum să reacționez, iar atunci, ca de fiecare dată, m-a trezit la realitate.

- Sărută-mă prostule! spune ea râzând. 

Așa că n-am mai stat pe gânduri și am sărutat-o. Chiar atunci, artificiile au început. Toată așteptarea asta a meritat. Într-un sfârșit am putut să-i simt buzele. 

- Deci, când o să avem nepoței? glumește Louis. 

am terminat și povestea asta. cum vi s-a parut? eu vreau sa va multumesc pentru tot ajutorul, voturile, parerile voastre. vă iubesc. 

P.S mă gândeam să mă apuc și de-o poveste cu Harry. ce părere aveti?

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Nov 02, 2014 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Scrisori pentru ea // n.hUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum