Část 1.- Life

24 6 4
                                    


Život.
Co si vlastně představíme pod tímhle slovem?. Lidé, zvířata a obecně všechno, co je živé?. Myslím si, že na tuhle otázku nejde ani odpovědět. Život znamená pro každého něco jiného. Každý ve svém životě něco zažil, ať už dobré nebo špatné. Ale to všechno k tomu patří. 
Narodíš se jako bezbranné a nechápavé mimino, které každý miluje. Byl jsi tak roztomilý a chytrý na svůj věk a všichni tě obdivovali. Ale je to pryč.
Čím více si starší, tím více si uvědomuješ spoustu věcí. Čím více si starší, tím více jsi zranitelnější. 
Jednoho dne potkáš své nejlepší kamarády, poté zase svou první lásku. Ať chceš nebo ne, jednou to všechno skončí. I ta tvá první láska bude jednou zapomenuta. Tvá slova i činy budou zapomenuty. Je to smutné, ale je to tak.
V životě se také setkáš s nespravedlností, s hloupými lidmi, s různými pocity jako jsou smutek, bezmoc a samota. Můžeš se v životě, ale také samozřejmě setkat s pocitem štěstí a jestli se budeš snažit, mohlo by ti ještě na dlouho vydržet. Vše je jen na tobě. Jak to všechno budeš brát, sám ty. Nikdo jiný za tebe a tvůj život rozhodovat nemůže. 
Život je krásný a zároveň krutý, ale musíš to brát pozitivně, protože po tom všem špatném, nastane zase to dobré. Takhle si to musíš říkat pořád a hlavně neztrácej naději, protože nikdy nevíš, co se ti může přihodit další den. A proto neztrácej víru v to, že další den může být o mnoho krásnější než ten před tím. 
Možná v tvém životě nastaly/nastanou nějaké věci u kterých nemáš sílu ,,jít dál" a cítíš se jako by jsi už neexistoval, tak ano, to také patří k životu. Některé dny budou pro tebe ty nejhorší, některé zase nejlepší, ale vše jednou odejde. Jen tomu dej čas.

-můj názor/pocity ze života

-můj názor/pocity ze života

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
this worldNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ