-3-

13 1 0
                                    

Otobüste tam onun karşısı boştu ve bir teyze"otursana kızım" deyince mecbur oturdum onun gözlerine bakınca midem yanıyodu yüzüm , yanaklarım kızarıyodu o çok farklı. Her kıza böylemi davranıyo diye düşündüm içimden ne yani bu güne kadar hiç mi sevgilisi olmamıştı 'yok artık' dedim.Otobüse bir teyze bindi arkalara doğru geldiğini görünce yer vermek için tam ayaklanıyodum ki Emirin ayağıya kalkıp "buyrun" dediğini duydum.

Yaaa bir insan bukadar tatlı'buyrun' dermi diye düşündüm. Evet şimdi ayakta ve benim önümdeki tutacaklardan tutuyo bana çok yakınyani eğer dışardan birisi görse böyle düşünmezdi ama en azından ben yakınında gibi hissediyorum.Okula yaklasınca ayağıya kalkıp yanında durdum bende bir tutacaktan tutup otobüsün durmasını bekledim ve o öküz şoför ani bir fren yapınca doğal olarak Emir de bende kaydık elim Emirin elini azıcık dokundu yani değydi ve o an benim hayatımda yaşadığım en muhteşem andı yanaklarım kızardı yüzümün yandığını hissettim midemde garip garip şeyler oldu. Ve otobüs durdu bugün kendime gelmem çok zor olucaktı ve imkansızdı.

Benim bu yaşadıklarıma rağmen Emir bir kere olsun bana dönmedi,bakmadı bunları düşünerek kendimi üzmicem ve şuan ilk işim yaşananları Melise anlatmak.

"Ayy Beren ne var altı üstü elin azıcık değmiş bunda büyütülecek bir şey yok abartma lütfen"

"Sen benim ne hissettiğimi anlayamassın Melis inşallah bir benim gibi aşık olursun ve azıcık da olsa beni anlarsın"dedim

Sesimi yükseltmiştim ama bu huyundan da nefret ediyodum hemen yanından hızlı hızlı yürüyüp gittim.Biraz zaman geçsin gelicekti yanıma hep böyle olurdu zaten ben haklı da olsam haksızda olsam Melis yanıma gelirdi.

Bugün otobüste olanları sınıftaki kızlara da anlattım onlarda abartma desede benim heyecanlı anlatışından dolayı onlarda heyecanlandı .

Bahçeye İremle çıktık ve Emiri gördüm tam ona dalmış giderken önümde bir karartı hissettim.Kuzeydi. Dün olanlar bitmişti daha ne istiyordu .

"Biraz konuşabilir miyiz ?"

"Neden ki?"

"Off gel işte uzatma hadi"

O böyleydi işte kaba buz ayısı.

"Evet seni dinliyorum e söyliceksen söylede gidicem "

Dedim evet ona bulaşmak istemiyodum zaten şu kendilerini popiler sanan kızların bakışları üstümdeydi e yani doğal olarak.Çünkü okulun en zengin , en popiler, çocuğuyla bir kız ikinci kez karşılıklı konuşuyorlardı.

"Dün Canere diğer kızlardan farklı olarak ona bağırdığın için bunu sana ödetecek" dedi önce bir duraksadım yani açıkcası şaşırdım evet Caner bunu bir şekilde bana ödeticekti ama ben herkesin içinde bağırır falan diye düşünmüştüm eğer bana bu uyarıyı Kuzey yapıyorsa evet iş ciddi demekti.

"Naapıcak mış ki ya da ne yapabilir " dedim alaylı bir sesle.

"Seni girdiğin sakin bir sokakta sana bir adam yollayıp seni taciz ettirebilir mesela" dedi.

küçük bir kahkaha atıp"Yok artık saçmalama , hem bunları beni korkutmak için söylemediğin ne malum? Senin nasıl bir piskopat olduğunu biliyorum , biliyoruz Kuzey"

"Çok komiksin ben sadece seni uyarmak için söyledim ne halin varsa gör umrum da değilsin" dedi resmen kükredi hayvan!

Gerçekten kormalımıyım bilmiyorum ama Kuzeyde böyle basit bir çocuk değildi yani bana birşey söylediğine göre evet kabul etmeliyim ki konu önemliydi ve korkmalıydım.

İYİ VE KÖTÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin