Nu iubi pe cineva care este atras de trupul tău!

10 4 0
                                    

       O nouă poveste, noroc că există şi ele. Am apreciat de când eram mică poveştile cu final fericit. Ştiți acele poveşti în care prințul şi prințesa vor rămânea pentru totdeauna împreună, iar nimeni şi nimic nu-i va despărți fiindcă se iubesc.
       Ei bine viața reală este chiar contrariul. Nimic nu este roz, toate lucrurile rele vin doar dacă le este permis. Mi-e mi-i s-a întâmplat, eram împreună cu un băiat. Acesta îmi dădea o încredere în mine, care era neexplicabilă. Simțeam că şi el mă iubeşte, dar s-a adeverit că nu era aşa. El era un bun actor, deci credeți-mă dacă ar da un casting rolul principal ar fi al lui. Poate dacă ascultam şi de oamenii din jur nu eram rănită.
       Îmi pare rău că l-am lăsat să-mi afle punctul slab, deoarece aşa a reuşit să mă acapareze. Să fiu păpuşa lui, prin care mă avea la degetul mic. Putea să-mi facă rău, acum întrebarea mea este: ,,De ce nu a făcut-o?". Nu zic mi-a distrus toate sentimentele, dar putea să mă bată cât timp mergeam cu el la locul nostru unde ne întâlneam mereu. Locul unde a reuşit să mă folosească. Să acționeze asupra punctului meu slab.
        A trecut aproape o săptămână de când nu mai vorbesc cu el. O săptămână de când nu i-am mai permis să mă aburească cu minciunile lui, aşa că l-am blocat pe toate rețele de socializare. Nu merita să-mi stric iubirea pentru el, oricum nu m-ar fii iubit niciodată.
        Nu te gândi că este o prostie să-l/ s-o blochezi fiindcă te va ajuta. Pe mine mă ajută să-l uit. Mă ajută să nu mai plâng aşa des, nu că nu aş face-o uneori.
      Trebuie să fii puternic/ă! Nu lăsă pe cineva să te foloseasca pentru trupul tău sau bunătatea ta! Nu va duce la fericire, fiindcă te va întrista doar gândul că totul a fost o minciună, iar tu l-ai lăsat să-şi joace jocul. 
         Pune-te mai întâi pe primul loc. Tu trebuie să fii protagonistul în viața ta, nu altcineva!
      

      

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 16, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Viața e plină de surprizeWhere stories live. Discover now