1

11.2K 118 1
                                    

Kráčam. Pravá, ľavá, pravá, ľavá. Kráčam po chodníku smerom ku klubu. Už sa teším ako sa uvoľním, a vypustím všetko z hlavy.

Pred barom ma čaká kamoška. Spoločne vojdeme dnu, nájdeme voľný box a obsadíme ho.
Stiahne ma hneď na parket a začneme  tancovať do rytmu skladby. Krútime bokmi, zadkami a zatvárame oči, pretože po tom sme túžili už niekoľko týždňov. Aby sme konečne vypustili paru a užili si. Táto noc bude úžasná. Viem to.

Kráčam smerom k baru objednať nám dve pivá, aby sme doplnili tekutiny, ktoré sme stratili na parkete. Kývnem barmanke a už aj sa zvŕta okolo výčapu.
Odrazu na mňa dopadne tieň a jeho majiteľ si sadne na barovú stoličku vedľa mňa. Pozriem sa jeho smerom. Bože môj. Stelesnenie príťažlivosti. Wow. Hodil po mne očkom a ja som mu nezostala nič dlžná. Usmiala som sa na neho a úsmev mi opätoval.

Odišla som na toalety. Oplachla som si tvár a vybavila si jeho tvár. Kokoos. Až mi začalo byť horúco. Vyšla som vonku. Utierala som si ruky do čiernych džínsov, keď ma zrazu niekto chytil za predlaktie a prudko otočil tvárou k sebe.

Ahojte, kamoška ma navnadila, aby som začala s wattpadom a celkom ma to baví. Tak dúfam, že aj vás budú baviť moje poviedky :))

Horúca nocWhere stories live. Discover now