Aici Se Termina Visele

2 0 0
                                    

Aceasi Alaska, același băiat frumos, Adam, era inalt și slab, dar pentru mine era superb, nu prea vorbeam despre ceva foarte important. Dar vorbeam zilnic, zi și seara. Pe lângă el Andrea făcuse cunoștință cu băiatul de care mi. Plăcea îl chema Vlad. Era foarte frumos, ochi albaștri și parul  ușor blond.
26.01.2019
Asta a fost data care mi a schimbat adolescenta z am înțeles ce e aia durere z sau credeam ca am facut o.Nu știam ce urma, dar am simțit o durere. Ca un cuțit. Prietena mea îmi recunoscuse ca se îndrăgostise de Vlad și ca ia atins buzele. Nici acum nu o sa uit momentul, era o durere atât de profunda. Mi am acoperit urechile, nu voiam sa aud nu voiam sa vad. Simțeam cum toată ura și durerea mea ma consuma. În seara aia pumnul meu era rosu umflat, iar ochii ma ardeau. Ma uitam le geam și simțeam cum voiam sa mor. Voiam sa dispar de tot. Trădarea ei și minciuna ma acoperise, judeca îmi era umbrita de o durere ce se simțea în pieptul meu. Ma durea inima.
După ce crezusem ca voi cunoaste durerea, o despărțise de persoana iubita îmi luase orice urma de emoție sentimente sau umanitate din mine.
Băiatul pe care l am pierdut ma iubise. Ne raneam împreună, orgoliul meu ma oprit sa i scriu, îl voiam lângă mine dar ma durea atât de rău să l am. Ura ma consuma, durerea lui era durerea noastra. Acceptam orice greșeală de a lui. Eu mi le asumam. Aveam ieșiri urate aveam nevoie de cineva, de el.

Inner DemonsWhere stories live. Discover now