Oznámenie

69 1 0
                                    

Už dlho som premýšľala nad tým, čo sa práve chystám urobiť. Konkétne je to asi týždeň. Robím to veľmi nerada, ale nemám na výber. 

Tento piatok (19.9.2014) odchádzam na intrák do Blavy. V pondelok ma čaká prvý deň môjho prvého semestra na vysokej škole a ak sa mám priznať trochu sa bojím toho čo príde. Je to predsa len niečo iné ako stredná škola, počas ktorej som paradoxne tiež bola na intráku, ale v Hlohovci.

Vec sa má však tak, že nejako nápady na písanie odišli. Mám blok a neviem ako dlho bude trvať. Niekto z vás si možno pamätá, že som sem asi niekedy v apríli začala pridávať príbeh Dance with me. Myslela som, že sa vám zapáči, lebo to bolo niečo iné. Do tej doby som nikde nenašla príbeh s tematikou štandartných tancov. Nevedela som aký je dôvod toho, že nemal čitateľnosť... či to bolo tým, že to bolo hrozné alebo tým, že sa vám nepáčila téma príbehu.

Neskôr xom však objavila príbeh, ktorý autorka píše na túto tému a čitateľnosť má. Z toho som si vyvodila, že vás to nezaujalo a písala som ho zle. 

Avšak pokiaľ sami píšete príbehy tak viete, že autor spätnú vňzbu potrebuje. Je mu jedno či je komentár pozitívny alebo negatívny. Mňa by potešil negatívny názor rovnako ako ten pozitívny. Už len preto, že pokiaľ mi napíšete, čo sa vám nepáči a čo treba zmeniť tak sa o to pokúsim. 

Pred tým ako som si založila wattpad som mala veľa blogov, kde som svoje príbehy zverejňovala, no ani tam sa nedočkali veľkej odozvy.

Premýšľala som nad tým, či zruším účet alebo premažem príbehy či moju knižnicu a reading listy. Nakoniec  som sa rozhodla, že si založím nový wattpad.  Už len preto, že aj keď tie príbehy nie sú nič extra alebo ktovie ako dokonalé a úžasné znamenajú pre mňa veľa. Neznamená to však, že sem prestanem chodiť. To vôbec nie, takže ak by ste sa ma na niečo chceli opýtať som vám k dispozícii.

Ak mám pravdu povedať najviac som hrdá na príbeh, ktorý vložím do external linku. Písala som ho dosť dlho, pretože som chcela, aby bol čo najlepší. Zároveň je to aj moje najdlhšie dielo. Nikdy by som nepovedala, že príbeh, kzorý bude so Zaynom bude ten naj zo všetkých, čo som napísala.

Samozrejme príbehy čítať neprestanem. Pridám si do knižnice všetky príbehy, ktoré chcem určite dočítať do konca aj keby som ich mala čítať až keď budú dopísané. Je mi ľúto, že nebudem čítať úplne všetky príbehy, ktoré mám teraz v knižnici, pretože každý jeden má niečo do seba. Niečo, čím ma zaujal, ale príbehov je veľa a času je málo. 

Ak by ste mali záujem a moje nové meno stačí ak sa pozriete do môjho profilu a tam ho nájdete. A ktovie možno sa tam raz objaví príbeh, ktorý bude pochádzať z mojej dielne a snáď bude mať aj čitateľov. Mne fakt nejde o to aby som mala 1000 votes a 300 komentárov. Kdeby. Ide mi o to, aby som videla, že to čo píšem sa dá alebo nedá čítať. Veď predsa napísať pár slov k tomu, čo si prečítate nestojí veľa a klik na hviezdičku tiež nie. 

Ďakujem za každú jednu hviezdičku, komentár a followers. Ani len si neviete predstaviť, ako ma potešilo vždy keď som videla upozornenie, že si ma niekto followol, či okomentoval a votoval môj príbeh.

Andy

OznámenieWhere stories live. Discover now