#13

281 26 7
                                    

Jsem zpět 😁Doufám že tady někdo ještě zůstal a bude si to s úsměvem číst ❤️Taky doufám že tu vydržim dlouho protože ta škola je fakt oprus😕A jak se daří vám ve škole ?Určo mi to pište do komm ,ráda si to přečtu 😉😃Nebudu to dále okecávat a užijte si čtení😇

Strašně rychle to tu utíká .Už zbývá jen jeden týden do konce tábora .Nevím jestli se mám těšit domů nebo bych tu ještě radši zůstala.Za těch pár dní se toho dost údalo ,a jak mě znáte všechno vám musím hned říct .
Můj vztah s Gastónem stále pokračuje ale už to není takové jako na začátku .Už to každodenně beru spíš jako samozřejmost.Začínám to cítit od té doby co jsme začali být s Matteem nejlepší přátelé.
Ano čtete správně.NEJLEPŠÍ PŘÁTELÉ.Nějak jsme na to co bylo zapomněli a začali úplně odznova ,a jsem za to nesmírně ráda protože on je proste best.
Ale dost to ničí ten vztah mezi mnou a Gastónem no.
Ale nebudu mluvit jenom o klucích.S Ámbar jsme si vysloužili pár trestů za nějaký ty ,,menší" kravinky který jsme dělali z nudy.Například jsme Pedrovi,Nicovi a Simónovi nasypali svědící prášek do postele.Jo byla to fakt sranda .Sice na nás byl pak chvíli Simón naštvanej ale stálo to za to .
Nebo taky proběhlo pár těch tréninků ,kde trénujem na předposlední den tábora kde budeme mít veřejné vystoupení.Mega moc se těším.
Ale teď se vrátíme do přítomnosti.

L:Matteo pojď jsem !
M:jsem tu,co potřebuješ?
L:hele vymyslela jsem pár nových kroků tak ti je chci ukázat a mohli bychom je dát do choreografie.
M:dobře dobře ,tak do toho.
Po pár minutách...
L:tak co na to říkáš?
M:jo ,vypadá to dobře.
L:Zkusíme si to dohromady ?
M:jo,jasně

(Ta Juliana jako by tam nebyla xdd)

Stáli jsme u sebe tam blízko.Cítila jsem jeho dech na mém obličeji .Jako by se zastavil čas a pro mě neexistovalo nic jiného než jeho oříškově hnědé oči .Nemohla jsem se odtrhnout.Začali jsme se k sobě pomalu přibližovat ,ale pak mi došlo co se děje a že pořád mám Gastóna.Rychle jsem se odtáhla.

L:tohle nemůžeme Matteo...
M:já vím ..promiň nechal jsem se unést
L:jo v pohodě ...
Tak já radši už půjdu .Ještě musím mluvit s Ámbar."řekla jsem po chvíli ticha."
Tak čau
M:čau

Sakra Luno co to mělo znamenat ,řekla jsem si v hlavě .Musim rychle najít Ámbar a všechno jí to říct jinak asi bouchnu .

L:Ámbar!,,zavolala jsem."
A:No?Co se děje Luno že tady hulákáš přes celý tábor ?
L:Náš pokoj .Hned.Teď.

V pokoji...
A:tak co se stalo?
L:no prostě jsem ukazovala Matteovi nějaký kroky které mě napadli do naší choreografie,a když jsme si to pak zkoušeli spolu na konci jsme byli u sebe strašně blízko a já se mu nemohla přestat koukat do očí.Prostě jsem se cítila divně ale zároveň úžasně.Co to znamená?,,zeptala jsem se zoufale".
A:Abych pravdu řekla Luno ....mám pocit že k němu pořád něco cítíš.
L:Ne ....to nemůžu ,vždyť mám Gastóna a toho mám přece hodně ráda
A:A jsme tam ...Gastóna más jenom RÁDA.,,zdůraznila to slovo".
L:ne prostě k Matteovi už nic necítím a tečka.
A:jak myslíš.,,Dořekla a vydali se má večeři "

Tak jsem u konce dnešní kapitoli.Na takovou dlouhou pauzu jsem se dost rozepsala co ?😜

Omlouvam se za všechny gramatické ale i psané chyby ...čeština není moje silná stránka a ty opravy už taky nezvladam😂

Líbila se vám dnešní kapitola ?❤️Názory mi pište do komentářů a kdyžtak nad něčím zastavuju😊taky mi můžete psát nějaké nápady .

Myslíte že Luna k Matteovi stále něco cítí?Nebo to bylo prostě nějaká špatná myšlenka ze strany Ámbar?Myslite že to Luně a Gastónovi vydrží ?A jaký mate názor na nejlepší přátelství mezi Lunou a Matteem?💖


🖤Maya🖤

Tábor s tebou...Lutteo♡♡♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat