Capitol 4- In cautarea luminii

41 8 3
                                    

Se spune ca suferim la inceput ca la sfarsit sa fim fericiti, dar acel sfarsit cand vine?

Cand ne gasim marea iubire?

Cand ne realizam in viata?

Cand castigam un meci de fotbal?

Cand castigam la loto?

Cand in sfarsit ne mutan din casa parinteasca?

Cand luam nota maxima la examene?

Cand murim?

Nu.

Suntem fericiti cand ne gasim lumina. Lumina care ne lumineaza calea si viata. Fiecare om de pe lumea asta ar trebui sa-si caute lumina. Exista oameni care si-au gasit deja lumina sau exista oameni care o au deja dar nu sunt constienti de asta, exista oameni care isi au lumina in fata lor, dar sunt prea incapatanati ca sa recunoasca asta. Exista oameni care nici nu stiu ca au nevoie de lumina sau oameni care nici in ziua in care sufletul le-a parasit corpul, lasandu-l inert, pentru o un trai mai bun in cealalta lume, si apoi, sunt oamenii care si-au gasit lumina.

Eu pe de alta parte nici nu stiam ca am nevoie de lumina inainte ca o alta persoana sa ma faca sa realizez asta, eram prea prinsa in intunericul care ma inconjura. Intunericul imi eclipsa lumina intr-un mod violent, care prevestea si eclipsarea mea, nu doar a luminii mele. vCautarea luminii mele a inceput de astazi, tu cand vei incepe?

Daca nu ti-ai gasit inca lumina sau nimeni nu a venit in calea ta sa iti arate calea spre ea sau chiar acea persoana sa-ti fie lumina, fi tu singur lumina ta! Nu lasa intunericul sa-ti eclipseze lumina si sa te traga in adancurile lui friguroase si intunecate. Fi lumina ta si straluceste atat de tare incat si steaua suprema sa fie geloasa pe tine!

Daca ti-a placut cest capitol te invit sa votezi si la acest capitol :)

Mesaj pentru cititorii mei : Fiti lumina voastra!

(300 de cuvinte)

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Apr 03, 2021 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Căutându-mi luminaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum