Mesajul 7.

868 74 4
                                    

            Şi iată-mă împreună cu a doua  cea mai bună prietenă a mea din America, într-un taxi. A zis că seara asta va fii cea mai specială din toată excursia. Speram să fie una, deoarece nu ne mai văzusem de vreo 10 ani. Mi-era dor de ea.  Taxi-ul a oprit în faţa unui standion unde erau o mulţime de fete cântând melodii de la .. One Direction?! 

 Miley, unde m-ai dus?! spun eu printre dinţi.

       Toată furia şi adrenalina îmi apăruse. Eram nervoasă. Voiam să îi dau un pumn şi să plec înapoi în Londra. Nu voiam să-l văd. Defapt, nici nu ştiam ce mai vreau. După ce vorbisem cu Harry, m-am dus la notar şi i-am mai spus că nu mai vreau să divorţez, dar parcă distanţa asta pe care o creea el între noi, mă făcea să mă duc iar la notar.

 Haide, o să fie distractiv, spune ea. 

 Miley! Nu vreau să-l văd! M-a rănit destul. 

 Lou, e o ocazie să vorbeşti cu el ca să clarificaţi şi să vă puneţi de acord. Louise, ştiu că eşti însărcinată şi de toată treaba cu Harry. Chiar vrei să creşti copilul fără tată? întreabă ea.

 De unde ştii? întreb, de parcă toată furia pe care o aveam înainte dispăruse.

 Nu contează asta, răspunde-mi la două întrebări. Prima : îl iubeşti pe Niall? am dat afirmativ din cap. A doua : vrei să clarifici lucrurile cu Niall? am dat , din nou , afirmativ din cap. Şi atunci? De ce eşti aşa speriată?

 Sunt speriată pentru că nu ştiu ce v-a zice când o să vorbesc cu el. Mi-e frică că toate ''sentimentele'' pe care le avea, au dispărut. Mi-e frică să nu fiu respinsă. La dracu, îl iubesc! 

 Atunci, haide la concert, ne distrăm, şi după mergi şi vorbeşti cu el. 

              Şi iată-mă cum stăteam şi aşteptam să cânte următoarea melodie. Little Things. Iubeam melodia asta.  Aşteptam cu nerăbdare solo-ul lui Niall. Mereu mă făcea să plâng. 

'' But you're perfect to me.. '' spune Harry iar după Harry şi Niall au început să cânte refrenul. 

'' You'll never love yourself half as much as I love you'' , iar atunci, un reflector a fost pus pe mine. Mulţimea a făcut o mică cărare, pe care apăruse Niall. Cânta în continuare, zâmbindu-mi. Emoţiile mă năbuşiseră. Începusem să plâng, iar la ultimele lui cuvinte, am început să plâng şi mai tare , sărind pe el, efectiv. 

 Te iubesc, spune el. Să nu uiti.

 Te iubesc atât de mult încât de urăsc, spun eu adâncindu-mă în scobitura gâtului lui. 

 Pentru cine nu ştie, Niall şi Louise au făcut un an de când s-au căsătorit, acum o săptămână. La mai mulţi ani, domnul şi doamna Horan , ţipă Harry în microfon. 

          După aceea, s-a dus pe scenă, încă uimită de gestul lui. Ştiam că Miley pusese ceva la cale, dar nici chiar aşa. 

                  Eram un backstage , iar băieţii povesteau întâmplări de la concert. Miley se uita supărată la Niall, pentru că ştia că voiam să vorbesc cu el, însă el nu voia să plece.

  LOUISE E ÎNSĂRCINATĂ ! ţipă Miley deodată. 

    Şi uite cum toate privirile erau acum pe mine, aşteptând un răspuns, poate. 

 E-e-e adevărat?  întreabă Niall

    Am lăsat capul în jos, neştiind dacă să-i spun că da sau nu. A spus că nu e pregătit să fie tată, deci .. 

 Louise, spune el, e adevărat?

 Da, şoptesc.

       Câteva secunde de linişte şi după câteva cuvinte din partea lui Niall.

 O să fiu tată, spune nesigur. O să fiu tată, repetă el. O SĂ FIU TATĂ, iar atunci a izbugnit în lacrimi. 

Before sunrise  // n.hUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum