Capitolul 1

57 1 0
                                    

Privesc tavanul negru si zambesc . Afara este o zi perfectaDar astazi pentru mine este o zi trista . Mi-e dor de tine mama,As vrea sa fi aici,acum cu mine . Sa te simt aproape,Langa mine . Imi este dor mama ! Cateva lacrimi imi apar pe fata . Cativa pasi se aud spre usa mea,Cred ca vine cineva .

-Betty ! Haide la masa!

-Nu vin.

-Draga mea ce ai ?

-Mama .. Las-ama singura tata !

Off,Mama ! As da timpul inapoi doar ca sa fi aici,Langa mine ! Inca sa ma inveti toate lectile de vampir,sa ma inveti cum sa ma apar,cum sa lupt in privinta la orice . Trebuie sa ma duc la mormantul mamei .

_____________________

Am plecat spre mormantul mamei . In drum dau peste prietenii mei Jake si Vanessa .

-Imi cer scuze,Dar vorbim acasa.

-Ok .

Cimitirul era gol,Fara nici o urma de om,de musca,de aimal de nimic . Era ceva straniu aici . Ma simteam chiar foarte ciudat . De ce ? De ce in ziua asta ? O fantoma se ridica din mormantul mamei , arata exact ca ea .

-Mama ? Mama tu esti ?

-Da Betty ! Eu sunt. La fiecare an eu ma trezesc din mormant. Au trecut 150 de ani decand am murit eu . Imi este foarte dor de voi,Betty . Imi pare rau ca acum nu mai are cine sa te invete lectile de vampir,cum sa te aperi,toate chestiile astea .

-Mama,nu stii cat de mult imi lipsesti . incepusem sa pang . D acum 150 de ani de cand ai murit,Te-am tot visat . Imi lipsesti enorm mama :( Dar tu daca ai fost un vampir , de ce ai murit ?

-O vrajitoare mi-a facut asta ... Vrajitoarea Sasha,sora mea ma otravit iar eu asa am murit .

Eu am plecat de la mormantul mamei deja mi se facuse frica . Am pornit spre cartier Flamanzilor . Acolo ma hranesc eu . Ahh,Uite o blondina ce ar fi sa fie prada mea ? Ohh,Da !

____________________________

Am mancat aceea blonda,Apo am plecat cu viteza lumini acasa . Dar in drum spre casa ma opresc la un lac,Pe o bancuta ... Aici ma linistesc mereu . O umbra se vede in spatele meu . Oare cine este ?

- Buna. De ce plangi ? imi spuse un baiat cu ochii caprui spre verde,parul ii era castaniu,era inalt si o fata foarte simpatica . Ochii lui m-au privit fix.

-... nu puteam spune nimic pentru ca plangeam .

-Hei,De ce plangi ? Linisteste-te ! ma trage usor spre pieptul lui calduros .

-Buna . Eu sunt Betty . Trebuie sa plec am treaba acasa . Dar cum te cheama ?

-Ma numesc Cannor . Vrei sa te duc eu acasa cu masina ?

-Daca vrei ...

-Haide urca .

Am urcat in masina lui Audi,Era neagra cu rotile gri . Ma simteam atat de bine in prezenta lui ,Eram atat de linistita . Ahh,Uite ca am si ajuns .

-Multumesc ca mai adus,Cannor .

-Uite numarul meu . In caz ca ai nevoie de ceva,MA poti suna oricand . Pa! ma saruta usor pe frunte.

Gata primul capitol . Sper sa va placa , Nu stiu cand voi pune next,Dar voi pune foarte curand . Scuzati-mi greselile ! Va pup ! :**

Demon Si IngerNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ