Never Forget Me!

360 11 3
                                    

Ja sam Selena Styles imam 18 godina i imam brata Harry-ja.Bila sam u mnogo veza ali on i dalje traži devojku.Ja sam luda jedna devojka i ne ponašam se ko da imam 1O ali nije to velika razlika.Huh bar za mene!

Jednog dana 5 propustenih pozima iz kompanije ''Dreams Out Loud' Mhhh.....Sta li su hteli?Pozovem ih ja i javi se čovek koji tamo radi: On:Dobar Dan Dobili ste konpaniju Dreams Out Loud izvolite! 

Ja:Zvali ste me!   On:Izvinjavam se ko je to? Ja:Selena Styles.  On:Neka greška.Izvini te. Ja:Nemoguće da je neka greška?!I poslali ste mi poruku ''zovite nas''!! On:Idem pozvati direktora samo tren! Ja:Važi!!Čekala sam jako dugo nesto su pričali!Ali ja nisam uopste ni reč čula. Javlja se konačno na vezu:

On:Zvao sam vas jer imate gosta! Ja:Ja nikada nisam radila u vašoj konpaniji. On:Dođite sada! Ja:?Ali zasto.... Prekide vezu i ja krenem polako.Dođem tamo a oni čekaju i kažu ''Curo stani tamo i ovamo i tamo i ovamo.............''  Dođe jedan Dečko kod svoga tate da ga pita ko sam li ja.OMG TO JE SRAMOTA!treba mene pitati!Pozove me on za odmor i ja siđem i počne me ispitivati; On:Ćao,Kako se zoveš? Ja:Selena,ti? On:Justin Beiber.Čula si za mene. Ja:Da,čula sam imaš albume,kao i ja :-) On:Ahahahahaha Da. Ja:Koliko imaš godina? On:19,ti? Ja:18^^ On:Baš bi bili......mhm mislim baš bi bili dobri saradnici :-) Ja:Osećaš leptiriće? On:Da.Što? Ja;Osećaš li nesto? On:Da,eh Ja i on krenuli smo se približavati i onda.....

NASTAVAK SA 2 VOTEZ-A ♥

Never Forget Me!Where stories live. Discover now