REAL FANS SAVE BANDS

112 13 4
                                    

"Čo tým chceš povedať, El?" začudoval som sa. V ruke mala tehotenský test a nemilo na mňa pozerala. Neznášal som ju. Priam sa mi hnusila. Očividne však ona nenávidela mňa ešte viac. Neustále mi robila zle. Naschvál sa objímala s Louisom vždy, keď som sa ukázal. Dokonca aj Louisovi to liezlo na nervy, ale nikdy si neuvedomil, že jej ide o to, aby ma zničila. A ja som nemal srdce povedať mu to, lebo som nechcel, aby bol na mňa naštvaný, a už vôbec nie, aby bol smutný. To by ma ničilo oveľa viac ako to trápne provokovanie El.

Často som si hovoril, že si ju nebudem všímať, že si z toho nebudem nič robiť a občas sa mi to aj darilo, ale stále večer, keď som ležal v posteli, sám, plakal som, že mi vzala to najdrahšie, čo som mal.

Kiežby jej nikdy manažment nezaplatil, aby bola Louisova "priateľka", a on by sa do nej nikdy nezaľúbil. Kiežby sme nerobili veci, aké sme robili, na verejnosti. Nikdy by nikoho nenapadlo, že k sebe niečo cítime, a nemusel by manažment vymazávať Larry twitteri, oddeľovať ma vždy od Louisa a hlavne- El by tu nebola a my by sme sa ešte stále tajne milovali.

Rád by som povedal, že to všetko nás posilnilo a my sa našej lásky nikdy nevzdáme. Bohužiaľ, Louis sa vzdal a nechal ma ísť...

"Predsa, že som tehotná," povedala nahlas El, aby to počuli aj ostatní v miestnosti.

Obzrel som sa dookola a nasucho som prehltol. Všetci sa na nás dívali. Kývol som hlavou na znak nesúhlasu. Nesúhlasil som. To nemohla byť pravda.

"Ale áno. Louis a ja budeme mať dieťa. A ty sa s tým budeš musieť zmieriť." povedala a tehotenský test hodila do kabelky. Prehodila vlasmi a tvárila sa povýšenecky. Ale to bolo u nej bežné.

Stratil som reč. Načo sem prišla? Načo ju sem Louis dotiahol? Myslel som si, že bude chcieť zničiť aj moju narodeninovú oslavu, ale niečo také som nečakal. Jej slová ma zasiahli ako blesk. ' Louis a ja budeme mať dieťa.' Pichlo ma v srdci. El zrejme čakala, že niečo poviem. No ja som sa usmial a pozrel na ostatných. Polovica ľudí vedela, čo cítim k Louisovi. Druhá polovica sa usmievala na El a chcela jej ísť pogratulovať.

Bez slova som vyšiel z klubu von.

Poznáte ten pocit, keď sa musíte tváriť že to pre vás nič neznamená, pričom vás to zvnútra zožiera?! Ja to poznám až príliš dobre.

Konečne som bol na čerstvom vzduchu. Ešte pár sekúnd v blízkosti Eleanor a nezvládnem to. 

Sadol som si na obrubník chodníka. Trochu sa mi točilo v hlave, keďže som toho dosť vypil. Tvár som mal v dlaniach, v očiach slzy a v srdci bolesť.

Stále som nedokázal pochopiť, ako sa mohol Louis na to všetko vykašľať a dať sa s ňou dokopy. Priznávam, že je pekná, ale jej charakter....

"Och, môj bože, Harry? Si to ty?" ozval sa dievčenský hlas za mnou. Ani som sa nepohol dúfajúc, že si to dievča pomyslí, že sa pomýlila a dá mi pokoj. To by som nikdy inokedy nechcel, ale teraz som bol v zlej situácii. Nechcel som, aby ma takto niekto videl.

To dievča si prisadlo ku mne. Nepovedalo ani pol slova. Iba tam pri mne sedelo.

Vlastne sa mi to páčilo. Necítil som sa tak sám. Po chvíli som si rukami utrel slzy a zodvihol som hlavu. Pozrel som vedľa. Dievča sa milo usmialo. Musel som tiež.

"Ahoj," pozdravil som sa, takmer ma ani nebolo počuť. Ona sa zasmiala a ukázala krivé "upírske" zuby. Predsa však bola nádherná.

"Harry a uplakané červené oči. To mi nerob,' povedala. Stále sa úprimne usmievala. Pravdupovediac, nepochopil som, ako to myslela...

"Prepáč,' zašomral som.

"Asi mi nepovieš, čo sa ti stalo, však?

" opýtala sa. Stále úsmev.

"Ale to je v poriadku. Ja som iba fanúšička a tvoje súkromie je tvoje súkromie. Chápem to." Stále úsmev.

Zrazu som mal chuť povedať konečne niekomu svoje tajomstvo. Bol som taký naštvaný a smutný zároveň, že mi bolo už jedno, čo so mnou spraví Modest ak to niekomu poviem. Proste som chcel.

"Louis ma už vôbec nemiluje," šepol som tak, aby to počula len ona. Aj keď nikto nebol naokolo.

Z tváre jej zmizol úsmev. Postavila sa a z vrecka na nohaviciach vytiahla mobil. Odblokovala ho a vložila mi ho do ruky.

Pozrel som naň. Na tapete mala fotku Louisa a mňa. Bola to aj moja obľúbená..

"Nejde to- len tak prestať milovať. Rozprávali ste sa o to všetkom? O vás?"

"V podstate ani nie," zamyslel som sa. Vážne sme sa o nás nerozprávali odkedy je s El.

"Ako môžeš vedieť, že ťa Louis už nemiluje? Opýtaj sa ho: Miluješ ma? a som si istá, že nič neodpovie, lebo nebude vedieť či má povedať pravdu-áno, alebo byť radšej ticho. Možnosť, že povie nie je nepravdepodobná," povedala a povzbudivo ma tľapla po chrbte. Chcel som ju objať a ona určite chcela objať mňa a možno aj sfotiť sa so mnou, ale zrazu sa otvorili dvere klubu a Louis vybehol von. Okamžite som vstal a díval som sa na neho. On na mňa.

"Prepáč, že ti to tak oznámila. Ani ja som to nevedel.. Povedala to tebe ako prvému, včera sme sa pohádali a.. Prosím odpusť mi.. povedala mi kruté veci, ani nevieš aké.. musím ti všetko vysvetliť a začnem tým, že... ťa milujem..."

Pozrel som dozadu, kde ešte pred sekundou stála ona, ale zrazu tam už nebola. Zamyslene som sa díval doprázdna. Bol som zmätený. Objavila sa ona a zrazu mi Louis vyznáva lásku..

Louis podišiel ku mne a objal ma...

Nasledujúci deň

"Stále nechápem, ako môže byť El taká zlá. Ako to mohla urobiť a vymyslieť si, že je tehotná?" rozčuľoval sa Louis zatiaľ čo ja som sledoval twitter. Očakával som world trend ako: #LarryIsReallyReal

ale nič sa nedialo.

Louis sa ukľudnil a ľahol si vedľa mňa.

"Real bands save fans, real fans save bands," povedal a pobozkal ma na líce. Usmial som sa.

Je to tak.

Tumblr v tom čase:

dievča s pár desiatkami followerov :

"Larry is real. I know it. :) "

And no one knows. God thanks

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 16, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Larry Stylinson SKWhere stories live. Discover now