Primul interviu -4Minutes

377 29 5
                                    

Toti cei care vor sa afle cine se ascunde in spatele acestui pseudonim sunt invitati sa citeasca urmatorul interviu. 

4Minutes, multumesc mult pentru amabilitatea si sinceritatea de care ai dat dovada.

1)  Pentru inceput, ce te-a determinat sa scrii prima carte?

      Sincer, m-am apucat de prima mea carte dupa ce am avut un vis mai ciudat si de aici a pornit totul.

2)Ce reactie ai avut atunci cand ai citit primele comentarii?

     Pai innebunisem, saream in sus de bucurie si eram foarte foarte mandra de mine intr-un fel.

3)Sunt multe persoane care se ascund in spatele unui pseudonim. "4Minutes" te defineste in vre-un fel?Ce semnificatie are?

   O sa iti para ciudat, dar atunci cand mi-am facut cont era ora 00:04 si de aici vine "4Minutes"...Am vrut sa fie ceva semnificativ si care sa imi aminteasca fiecare detaliu legat de momentul in care am ales sa pasesc in lumea asta.

4) Care iti este cea mai apropiata persoana de pe Wattpad?

    Nu cred ca as putea sa aleg...Sunt multe persoane de care m-am atasat si care mi-au fost alaturi de fiecare data cu un sfat sau o idee buna cand ramaneam fara inspiratie si pentru toate astea as vrea sa le multumesc.

5)Cum ai descoperit acest site? Mai tii minte care a fost prima carte ce te-a impresionat?

    Intr-o zi, am vazut pe facebook ceva legat de Wattpad si in prima faza n-am vrut sa imi fac cont. Abia dupa cateva saptamani am luat decizia ca merita sa incerc.

Prima carte care m-a impresionat a fost "Posedat" de @SafirulNegru, fiind o poveste foarte reusita.

6)Ai avut momente in care ai simtit nevoia de a te retrage? De a-ti sterge contul sau o carte? Daca da, cine/ce te-a facut sa iti schimbi decizia?

    Da, uneori am simtit ca nu sunt apreciata cum imi doream, dar mi-am dat seama ca toti avem un inceput si nu putem obtine totul dintr-odata, iar asta m-a ambitionat si m-a facut sa imi dau seama ca trebuie sa incerc sa ma perfectionez.

7) Crezi ca din cartile scrise pe Wattpad, putem cunoaste caracterul scriitorului?

     Cu siguranta, deoarece fiecare pune suflet in ceea ce face si fiecare traieste alaturi de personajele pe care le creeaza. Cu totii  ne dezvaluim o parte din noi atunci cand scriem, dar de cele mai multe ori nu ne dam seama.

8) Cum ar trebui sa se comporte un scriitor cu cititorii sai? Ce parere ai de persoanele care se supraapreciaza?

     Un scriitor ar trebui sa fie foarte mandru de el, dar si de cititorii sai pentru ca fara ei nu ar fi ajuns prea departe, insa atunci cand o persoana se supraapreciaza cred ca da dovada de egoism.

9)Ce gen de literatura te reprezinta?

    Imi place mult sa scriu in proza, deoarece asa a inceput totul, insa imi place foarte mult sa si compun pentru ca atunci ma aflu in mijlocul unei provocari si in cateva versuri trebuie sa descriu ceea ce simt, dar si ceea ce traiesc cei din jurul meu vrand sa le arat ca nu sunt singuri si ca ii inteleg.

10)Pe acest site sunt si scriitori mai putin talentati, ai un sfat pentru ei?

     Sincer, nici eu nu ma consider o mare talentata, dar imi place sa cred ca ceea ce fac ma defineste si ma ajuta sa trec peste anumite momente mai grele, iar daca exista "altii mai putin talentati" nu cred ca ar trebui sa se descurajeze atat timp cat o fac pentru ca asta simt si nu te nasti cu talentul...il capeti pe parcurs.

11) Iesind pentru un moment din lumea Wattpad-ului,ce ne poti spune despre tine?

       Ma numesc Andreea, sunt o persoana vesela si glumeata, am aproape 15 ani, imi place sa citesc si iubesc animalele.In general ascult rock, dar am momente in care ascult si muzica trista pentru ca ma linisteste si intr-un fel ma inspira. Nu sunt o persoana vorbareata , dar am si momente in care sunt de neoprit. Imi place sa imi expun punctele de vedere mai mereu si mai ales imi place sa ii ajut pe cei din jurul meu.

12) Am observat ca iti plac fic-urile k-pop.Te a-i gandit vre-odata sa scrii ceva care sa aiba legatura cu aceasta tema?

       Da, imi plac dar nu stiu daca sa scriu ceva legat de asta....inca sunt in dubii.

13)Un citat care te reprezinta si o melodie care sa redea starea ta din acest moment?

     "Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei care au crezut in tine" e citatul ce ma reprezinta, iar melodia ce reda starea mea este Nightcore- Try.

14)Revenind la Wattpad,care crezi ca sunt cele mai folosite subiecte si de ce?

     Cred ca cele mai folosite subiecte sunt legate de supranatural, sentimentele neintelese si dragostea imposibila....Probabil cei mai multi alegem asta pentru ca se cauta, dar si pentru ca sunt legate de felul in care ne simtim si depinde foarte mult si de perioada mai grea sau usoara prin care trecem.

15)Exista cineva care ti-a schimbat modul de a vedea lucrurile prin cartile sale?

      Nu chiar, fiecare are propriile sale puncte de vedere si fiecare alege sa prezinte lucrurile in felul sau.

16)Ca scriitor incepator,pot spune ca imi este destul de greu sa aleg un titlu care sa atraga cititorii.Cum alegi titlurile pentru cartile tale?

       Mai intai ma gandesc la subiectul principal al cartii si cum evolueaza lucrurile,iar apoi incerc sa aleg un titlu ce le-ar putea place tuturor.De obicei pun un titlu dupa o melodie care imi place sau dupa ceea ce transmite.

17) Care sunt hobby-urile tale?

     Imi place sa joc baschet si  sa desenez.De obicei in timpul.liber scriu, citesc sau calatoresc.

18)Ce este mai important: sa fii original sau sa scrii in functie de preferintele celorlalti?

      Cred ca originalitatea ne defineste pe toti, iar daca unei persoane nu-i place subiectul despre care scrii, nu ar trebui sa te descurajezi pentru ca nu oricine are aceleasi gusturi ca tine.

19) Cine este Malina?Ne-o poti prezenta?

     Malina e o simpla fetita la inceput ce face parte dintr-o familie de vrajitori , dar totul ia o intorsatura in momentul in care sora ei e dominata de invidie si plateste un vampir pentru ca acesta sa o muste.Astfel,Malina nu mai are ocazia sa se bucure de copilarie si chiar isi petrece trei ani ca fiind o fantoma.Insa se reincarneaza si acum ea e dominata de ura si vrea razbunare in primul rand.Alege sa o ia pe o cale gresita , dar prietenia adevarata e cea ce o face sa lupte pentru dreptate.Initial am ales numele " Malina " pentru ca inseamna "pace " si la asta se va ajunge intr-un final.Nu vreau sa dezvalui mai multe.

20)Am ajuns la finalul acestei discutii. Cum ti s-a parut acest interviu?

     A fost o experienta frumoasa pentru mine si mi-a placut sa-mi impartasesc gandurile si parerile.

Atat pentru astazi.Andreea, mi-a facut placere!

PS: Ascultati melodia asta in timp ce cititi!

Interviuri cu scriitori din lumea k-pop si nu numaiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum