Παίξτε μαζί μου!

46 2 0
                                    


Αυτό είναι το πρώτο ξόρκι της Δανάης. Πείτε μου στα σχόλια τι μπορεί να σημαίνει! Φτιάξτε σε μια μικρή ιστορία το πλαίσιο στο οποίο έγινε το ξόρκι. Παράδειγμα από φίλη:

  Η ώρα ήταν 12 το βράδυ. Ο ουρανός ξαστερος και το φεγγάρι έμοιαζε σε παράδοξα κοντινή απόσταση. Τόσο που νόμιζες πως αν απλώσεις το χέρι σου θα νοιώσεις το γαργάλημα από την φεγγαροσκονη στα ακροδακτυλα σου. Η Δανάη που εκείνη η ομάδα μαγισσών την είχε απορρίψει, είχε πάρει την απόφαση της. Είχε προετοιμάσει και με τα εργαλεία που είχε κληρονομήσει από την γιαγιά της είχε φτιάξει έναν απλό βωμό πάνω σε κόκκινο χρυσοπικελτο πανί. Τα βότανα της καιγανε στο λιβανιστηρι και ανεδυαν μια ζαλιστικη μυρωδιά. Τα κεριά είχαν αρχίσει να κάνουν τα γλυπτά τους πάνω στα μικρά χάλκινα κυροπηγεια. Γονάτισε και ψέλλισε: '' Καιρός να μυησω τον εαυτό μου. Εγώ ή ιέρεια εγώ και η μαθητευομενη. Οδήγησε με στο δρόμο του φωτός τον σωστό, και δείξε μου τις αποφάσεις μου..."
Εκλεισε τα μάτια και είπε από μέσα της το ξόρκι της για να σιγουρευτεί ότι το θυμάται. Τοποθέτησε το λουλουδενιο στεφάνι πάνω στο λευκό μεταξενιο μαξιλαράκι και είναι έτοιμη να το στευθει μετά την τελετή. (εδώ λέει το ξόρκι)  

Μάτια στις Σκιές Greek Wattys 2015 WinnerΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα