Capitolul 2 - O petrecerea incendiara

9 0 0
                                    

*continuarea de la cafenea

Am ajuns la cafenea iar chelnerita vine si ne cere comanda .

-Un frappe te rog . spune Ashley cu un zambet cald .

-Eu vreau o cafea cu lapte si un pic de frisca , fara zahar :-). Ok ,Ash ce ai mai facut zilele astea , ceva nou ?! Cum a fost cu orele de canto !?

Ashley facea canto de cand o stiu eu . Iubea asta .

-Pai , defapt , am renuntat.Am intalnit acest baiat , Dàniel [Denial] foarte dragut si , el merge la pian .

-Hopaaa , Ash a mea s-a indragostit . am inceput sa o tachinez si ea rosise . In fine , am mai povestit o ora apoi am plecat acasa . Petrecerea incepea la 5 .Era ora 3:30 si noua ne ardea de cafea , nici nu plecaseram de la RUBY . Ma rog , am platit , am luat taxi si am ajuns acasa . Ashley era stresata ca intarziem .

-Ash , ai de gand sa te potolesti si sa te calmezi ?!

-Nu ... adica da ... adica ... CE TREBUIE SA FAC !?

Am inceput sa rad de ea . A luat o gura de apa apoi a zis hotarata :

-Ok , deeeeci : hainele .Hai , merg sa fac un dus si vin , tu pregateste-te .

-Bine , pregatesc hainele ..

Dupa ce a plecat Ashley , la vreo 2-3 minute ii suna telefonul .

-Ashhhhhhh .... tip spre baie ... Doamne cred ca ia tresarit dusul din mana pentru ca dupa tipat sa auzit un bumm puternic . Saraca Ash :)))) .

Apoi se aude totusi o voce .

-Ce ai femeie , mi-a tresarit inima . zice Ash din baie .

Eu radeam singura , ca sparta ... Apoi vine si ea in vreo 2 minute .

-Da razi , dar daca pateai ceva !?

-Te auzi ce zici ...

-Ne,ne " te auzi ce zici " ne ne... ma ingana Ashley .

-Parca esti un copil . Ii scot limba si ea isi da ochi peste cap

-Deeci , de ce m-ai strigat !?

-Ti-a sunat telefonu ,se pare ca Mark te cauta .

Mark e tipul ce ne-a invitat la petrecere .

-Atat?! Ai urlat pentru atat ....Ok , infine , dress up time ...

Ma simteam ca intr-un joc stupid cu barbie cu care ma jucam cand eram mai mica ... Dupa ce am mai povestit un pic m-am dus si eu la baie . Dupa vreo 30 de minute , se facuse ora 4:15 iar noi nu eram gata . Mi-am uscat parul , m-am machiat cu o culoare eleganta , un maroniu mai spre crem ,apoi eram gata de haine . Mi-am luat rochita de la Ash si papucii pe care i-m asortat cu niste cercei lungii ,albi cu cristale turcoaz . Parul mi l-am lasat desfacut , atingandu-mi aproape coatele . Totul era perfect . Ash si-a ales o rochie verde inchis ce avea o usoara inclinatie spre albastru , era mulata pe ea, cu manecute pana la cot si niste sandale albe . Nu a adaugat acesorii , in schimb machiajul era mai dragut ca al meu . Parul ii era impletit intr-o coada si pus pe o parte . Aratam minunat. Am chemat un taxi . Era 4:45 iar noi aproape ajunseseram . Acolo am dat de o casa imensa . Din ea parca exploda muzica . Era galagie , era clar partyyy .

-Pai, str.MEiison numarul 23 . Asta e ... a spus Ashley incantata .

Am intrat si am dat de un roi de adolescenti ce petreceau ... Toti erau de la noi din scoala asa ca nu ne simteam singure . Ne-am indreptat spre o masa cu sucuri de unde ne-am luat cate un suc . Deodata cineva ne ia pe amandoua de umar si ne strange in brate ... Era Mark , care , ne masura cu privirea din cap pana in picioare .

-Heei , ce ma bucur ca ati venit , sper sa va simtiti bine :-) . Dar asa  ,singure !?

Nu apucasem sa raspundem ca trece prin fata noastra o blonda ce ii fura privirea lui Mark . Acum am ramas noi doua pana cand ....

-El e .... zise Ashley incantata .

Cand ma uit in directia in care se uita si ea vad un tip inalt , blond , bine facut cu ochi albastri ca marea .

-Hai du-te ... i-am zis . S-a uitat la mine cu o privire rugatoare apoi am mai facut semn stiind ca nu vroia sa lase singura ...

-E ok,du-te ...

Timpul a trecut repede . Ash si-a petrecut toata petrecerea cu Dàniel . Era ora 7:30 . La un moment dat , urmeaza o melodie lenta . Toate cuplurile se aduna in jur iar eu stau inca pe banca . La un moment dat se intuneca un pic camera si un tip destul de inalt cu par saten si ochi caprui imi ceru sa dansez cu el . Am acceptat fiind ca nu aveam ce face . Cat am dansat , a fost ok iar cand s-a gatat muzica ma dus la loc spunand :

"Ai dansat bine , daca te-a instruit bunica" niste baieti erau in spate si au inceput sa rada cu totii ...

-Pardon ?!

-Te iertam , dar scumpo, pentru numele lui dumnezeu , nu te-a invatat mama sa nu ragai in public ?! aceleasi rasete se auzira iar la un moment dat cinevs si-a dres vocea urmand apoi sa zica .

-Luise , iar ai baut cu tona ?! zise ..... Mark , dar ce erau prieteni ,frati ???!

-Eu , ce ...

-E ok,Amber scuza-mi fratele , e beat .. Apoi Mark a venit si ma luat in brate zicand ca e ok . Eu .. ce a fost asta ?!

-C☆☆☆o ...

Ok si beat ,asta a durut .... Am mers cu Mark afara si ne-am asezat pe marginea piscinei . Ash nu era de gasit , cine stie unde si ce face cu acel baiat . Mark se uita la mine si ma vazut ca tremur asa ca mi-a dat geaca lui . Am zambit si apoi m-am uitat in ochii lui si i-am zis :

-Eu ... i-iti .... multumesc , adica mersi ca mai aparat ... Deci ,frati hăh ?!

-Mdea , uneori Luise poate fi un ipocrit .

-Da , asa se pare . Si , spune-mi ceva despre tine ... i-am zis incet .

-Pai imi place inghetata de ciocolata , imi place sa ma dau cu skate-ul si sa ascult uneori muzica mai mult decat la maxim . Am un tata dar mama a murit la 5 ani. Acum locuiesc cu tata si prietena lui care e destul de ok cu mine ,... dar tu ?!

-Eu ... si mie imi place inghetata de ciocolata , prefer rolele si eu ascult muzica mai mereu , cand apuc . Eu nu am tata , a .... murit .Eu ..... a murit cand aveam 1 an ... Nu pot zice ca l-am cunoscut , adica nu imi amintesc bine de el .

-Oou ....imi ... imi pare rau :-( ... Ma lua in brate si ma stranse la piept . Mirosea dragut ... Apoi am inceput sa ma intreb ... unde disparuse Mark cel vechi .. Defapt , e mi ok noul Mark :-).

Dupa , cand petrecerea s-a sfarsit am luat-o pe Ashley si am plecat acasa ... eram mai mult decat obosita dar i-am povestit lui Ashley tot ce s-a intamplat .

※※※⊙⊙⊙■■■☆☆☆¤¤¤©©©

P/C

Sper sa va placa noul capitol ... Maine astept comentarii ca sa va pot lasa capitolul de multumiri :-)  . va pup si va astept P/C-ul vostru :-) .

☆Anna☆

TEEN GIRLWhere stories live. Discover now