Capitolul 7

908 48 3
                                    

---Dimineata---

"Noaptea a trecut repede, razele soarelui imi mangaie obrazul, oh stai asta e Vlad, el ma mangaie...e asa de dragut!"

"Noaptea a trecut repede, eu m-am trezit deja, dar Ancuta mea inca doarme, eu o privesc si o mangai usor, e asa adorabila cand doarme..."

Vlad: Te iubesc ingeras!

Anca: Si eu te iubesc maimutica!

Vlad: Hoato! Nu dormi?

Anca: Mai-nainte m-am trezit.

Vlad: Si apropo eu te alint, iar tu ma jignesti? Cum vine asta?

Anca: Te-am jignit? Cum te-am jignit? Tu chiar esti o maimutica, si maimuticile sunt dragute!

Vlad: Dragute zici?

Anca: Mda...

Vlad: Mhhm... Pupa-ma, pupa-ma...

Anca: Te pup, te pup!

"Asa incepe o dimineata frumoasa, cu un pupic, sau mai bine zic cu multi pupici de buna dimineata. Timpul trece repede, au trecut trei luni de cand eu si maimutica mea nebuna formam un cuplu, trei luni de fericire si iubire. Azi e ziua mea! Sunt curioasa sa vad ce mi-a pregatit Vlad, face niste surprize minunate! Cred ca o sa fie cea mai frumoasa zi de nastere!"

Anca: Vlad, stii ce zi e azi?

Vlad: Da, e joi.

Anca: Si? Atat?

Vlad: Stai...mda, e 8 aprilie.

Anca: Mda....asa e.

"Nu pot sa cred! A uitat de ziua mea...chiar a uitat. Nu a uitat cand am fost doar frati si uita acum, cand suntem iubiti...mda, poate...poate nu ma iubeste? Nu! Anca nu gandi asa, nu fi pesimista! Sigur Vlad are multe pe cap si doar a uitat, dar asta nu inseamna ca nu ma iubeste... Nu? Trebuie sa-mi alung gandurile astea urate, eu am incredere in Vlad si il iubesc din tot sufletul meu! Dar adevarul e ca de cateva zile nu a prea fost pe acasa, si cand il intrebam unde a fost nu mi-a spus nimic, a ezitat sa raspunda, a schimbat repede subiectu. Prima data m-am gandit ca lucreaza, dar asta nu poate fi, dupa m-am gandit ca....ca ma inseala, dar mi-am alungat repede aceste ganduri si m-am gandit ca el nu e asa si ca ma iubeste, dar....dar acum nu mai stiu ce sa cred. Azi o sa mai astept sa vad ce are Vlad, iar daca si maine o sa plece o sa-l urmaresc sa vad daca ma inseala sau nu... O, Doamne poate s-a implicat in ceva periculos...poate niste baieti rai de pe strada l-au amenintat si acum trebuie sa faca ce-i spun, poate il pun sa fure, sa bata oameni sau sa vanda droguri... Jesus, Anca! Se vede ca te uiti la prea multe filme... Jesus ce idei trasnite mai am... Nu mai trebuie sa ma gandesc la astea, deci trebuie sa-l urmaresc, stiu nu e bine, dar chiar ma ingrijoreaza. O sa-l urmaresc, dar nu astezi, azi ma duc cu Andru pe afara, poate in parc sau la mall, vedem noi mai tarziu, dar azi trebuie sa stau cu ea, ma obliga...e cam ciudat..."

Vlad: Anca, ce ai?

Anca: Ahhm, ce?

Vlad: Ce ai?

Anca: Nu, nimic!

Vlad: Esti sigura?

Mai mult decat un frateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum