50

891K 16K 3.6K
                                    

Evet, büyük ihtimalle hayal görmüştüm, Kağan gibi duygusuz birinin pişmanlık hissettiğini düşünmek aptallıktı.

Kağan, "Özür dile," dedi tehlikeli bir sakinlikle, az öncekinin aksine şimdi kayıtsız bir yüzle bana bakıyordu.

Başımı iki yana salladım. "Hayır. Ben özür dileyecek bir şey yapmadım," diyerek itiraz ettim.

Gözlerini kıstı. "Peki," deyip suyu yüzüme doğru tuttu. Ellerimle yüzümü kapatarak yana doğru döndüm. "Tamam. Özür dilerim. Oldu mu, tatmin oldun mu?" diye tüm gücümle bağırdım.

Kendini beğenmiş bir tavırla, "Evet," deyip musluğa uzanarak suyu kapattı. "Bu sana ders olsun çakma prenses. Bana karşı gelmemeyi öğrenmiş olduğunu umuyorum," diye belirti acımasızca.

Yüzüme yapışan saçlarımı kulağımın ardına koyarken, "Tek öğrendiğim şey ne, biliyor musun? Senin insafsız bir pislik olduğun!" dedim nefretle. Dişlerim artık birbirine çarpıyordu. Suyun soğukluğu etkisini göstermiş, titremeye başlamıştım.

Dudaklarında hafif bir tebessüm oluştu. "İnsafsız halimi henüz görmedin," derken ses tonunun altında gizlenen tehdidi hissettim. "Ama böyle davranmaya devam edersen yakında ne kadar insafsız olabileceğime de şahit olursun."

Kağan'ın karşısında çaresiz kaldığım için çığlık atmak, deli gibi bağırmak istedim. İçimde yanan öfkeyle ona bakarken, "Senden nefret ediyorum," dedim alçak sesle.

Yüzüne yerleşen küstah ifadeyle dudağının bir kenarı kıvrıldı. "Ne tesadüf, ben de senden nefret ediyorum," diye karşılık verdi meydan okuyan bir tavırla.

Ellerim iki yanımda duran birer yumruğa dönüştü. "Git buradan! Beni yalnız bırak!"

Bir süre sessizce yüzüme baktıktan sonra beni orada titrer vaziyette bırakıp banyodan çıktı.

Arkasından, "Psikopat" diye çığlık atıp hızımı alamayarak kenarda duran sabunlardan birkaçını kapıya doğru fırlattım ve ardından öfkemi kusarcasına nefretle bağırmaya devam ettim.
~~~~~~
Psikopat Serisi 5 kitaptan oluşmaktadır. Kitap satan her yerde bulabilirsiniz.
Şu an www.bkmkitap.com adresinde tüm kitaplarım için %45 indirim var, bakabilirsiniz!❤️
Instagram : MaviMihri

PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin