Naamloos deel 1

17 0 0
                                    


heel lang geleden hier ver vandaan was er een klein kaboutertje Alexandertje

Hij woonde in een klein huisje samen met zijn oma .

hij was nog maar 10 maar toch wou hij avontuur beleven maar dat mocht nooit niet van zijn oma . Maar waarom dat weet hij niet . Hij droomde elke dag van zijn ouders . Maar zijn oma vertelden dat zijn ouders niet meer leefde. Hij was heel verdrietig want hij wou weten hoe zijn ouders er uit zagen . Hij moest naar zijn bedje .

Maar vroeg in de ochtend nam kaboutertje Alexandertje zijn spullen en ging op avontuur . Hij schreef nog een briefje met daarin : lieve oma ik ga op avontuur ik wil echt weten wie mijn ouders zijn en of ze echt dood zijn .

bedankt voor al die jaren dat je voor mij hebt gezorgd .

xxx Alexandertje .

Hij vertrok naar het sprookjesbos . Op weg kwam hij een

mooi Kaboutermeisje tegen ze heet Feline .

Alexandertje zij hallo hoe heet jij ? Kabouter Feline zei ik heet Feline en hoe heet jij ? Ik heet Alexandertje maar kan je me helpen ? Feline zei maar met wat kan ik je helpen ? Ik ben op zoek naam mijn ouders mijn oma zei dat mijn ouders niet meer leven maar diep in mijn Kabouter hartje voel ik dat ze wel nog leven . Maar ik wil echt weten wie ze zijn . Zou je me daarmee kunnen helpen ? Feline zei natuurlijk misschien kan Kabouter wijsneus jou wel helpen . Alexandertje zei bedankt. Maar waar is Kabouter wijsneus ? Feline zei volg mij maar . Maar we moeten wel genoeg eten mee nemen.

kleine kabouter ALEXANDERWhere stories live. Discover now