Epilog

2.1K 307 40
                                    

Stateam pur si simplu nemiscata in fata oglinzii , lasandu-ma pe mana celor mai buni oameni pe care ii angajasem pentru acest eveniment . Priveam cum fiecare centimetru de material din rochie imi aluneca usor pe coapse apoi se trantea pe podea si se serpuia in spatele meu de-a lungul camerei . Prin minte imi treceau toate momentele noastre petrecute impreuna . De unde am plecat si unde am ajuns . Cum am reusit sa fim unul langa celalalt in momente grele , cum ne-am iubit mereu si cum am reusit sa ii daruiesc un copil .

M-am intors din profil , privindu-ma in oglinda si atingandu-mi zonele burtii cu degetele , oprindu-ma atunci cand am simtit o miscare . Am zambit si din acel moment stiam ca se va descurca in viata si fara tata . Mai sunt doar cateva minute si in curand voi pasi spre altar . Arunc o ultima privire inainte ca Jane sa imi puna voalul care se juca cu parul meu , lasand cateva bucle sa sara . Ma intorc si imi iau pantofii primiti de la Harry pentru nunta noastra . Erau albi , nu foarte inalti si aveau mici modele argintii , doar pe parti , care porneau de la baza tocului si continuau pana aproape de varf . Jane s-a intors , aruncandu-mi o ultima privire in timp ce scotocea ceva prin geanta .

- Uite , asta e pentru tine .

A scos o agrafa de par alba si dreptunghiulara pe care a pozitionat-o la baza voalului . Mi-a zambit si mi-a intins mana , apucand-o de brat si respirand adanc .

- Esti pregatita ?

Am dat din cap , incercand sa elimin emotiile si am iesit pe usa , auzind muzica lenta , dar totusi cu un strop de tristete care imi invada repede capul . Statea in fata altarului cu mainile incrucisate la spate , sprijinindu-se doar pe un picior cu parul ciufulit si un costum negru insotit de un papion . Ma indreptam incet spre altar , tinand-o strans pe Jane de brat . Daca nu era atata lume , puteam sa jur ca se intorcea si tipa la mine de durere , incercand sa-mi spuna sa n-o mai strang asa de mana . Ajunsa acolo , Jane mi-a dat drumul si mi-a soptit ceva la ureche , apoi s-a retras .

- Ai grija .

Mi-am intors capul pentru o secunda , uitandu-ma prin multime dupa ea , dar nu o vedeam decat pe marie langa mine , iar jane nu era de gasit .

- Putem incepe ?

M-am intors cand am auzit vocea lui Harry , asteptand sa inceapa ceremonia . Dupa ce preotul a spus tot ce se poate spune la o nunta , a ajuns la momentul mult asteptat .

- Harry Styles , o iei in casatorie pe Clara Smith ?

- Da .

Am simtit un nod in gat in momentul in care am auzit acele cuvinte . Mana lui Harry se misca incet pe spatele meu , emotiile incepand sa dispara incetul cu incetul .

- Clara Smith , il iei in casatorie pe Harry Styles ?

Harry si-a intors capul spre mine , zambindu-mi . Stiam ce se va intampla dupa . Stiam ca acestea vor fi ultimele mele cuvinte si apoi voi pleca . Stiam ca nimic nu ma poate opri . Am tras aer in piept si am zambit .

- Da .

- Va declar sot si sotie . Harry , acum poti saruta mireasa .

M-a luat de mijloc si m-a intors , lipindu-ma de corpul sau cald . Buzele noastre s-au unit intr-un sarut care a durat cateva minute . Era ultimul nostru sarut si vroiam sa fie special . Ne-am intors si am pasit pe cararea plina cu petale de trandafiri , tinandu-ne de mana si trecand pe sub mainile rudelor si ale prietenilor nostri . Imediat dupa acest moment trebuie sa plec , asa ca m-am dus la harry incercand sa gasesc o scuza .

- Harry , ma duc pana acasa ca sa imi iau lucrurile . Ne intalnim la aeroport peste jumatate de ora , bine ?

- Sigur . Te iubesc .

Am urcat in masina si am plecat , cateva lacrimi scurgandu-se pe obraji . Nu stia ce avea sa se intample . Nu stia ca urma sa plec fara el . Nu stia ca noi nu vom pleca peste jumatate de ora in luna de miere , departe de toti . Si cel mai trist lucru e ca nu ne vom mai vedea niciodata . Poate o sa-i scriu . Poate o sa-i trimit copilul odata pe an sa stea cu tatal lui . Poate o sa imi cer scuze pentru tot ce i-am facut .

Mi-am luat o geanta mare , in care am pus cateva haine si mancare si am plecat spre aeroport . Acolo , l-am vazut pe sam pe o banca , facandu-mi semn sa urc in avion . M-am uitat in jur , asteptand totusi sa apara cineva si sa ma scape , dar degeaba . Mi-am ridicat rochia si am urcat , pana am ajuns sus . M-am intors si i-am aruncat o ultima privire lui sam inainte sa imi caut locul .

- Opreste-te .

Nu . E imposibil . Vocea asta . Mi-am dat seama ca era Harry , imediat cum l-am auzit .

- Iubito , coboara din avion , te rog .

Am alergat pana am ajuns jos , apoi i-am sarit in brate .

- De unde ai stiut ?

- De la mine .

Zgomotul tocurilor m-a facut sa ma intorc . Era Jane . Cu o rochie scurta , neagra si mulata pe corp , niste tocuri negre si foarte inalte si cu o geanta alba , jane s-a apropiat de mine imbratisandu-ma .

- Am intrat pe twitter-ul tau cand te simteai rau . Harry era ingrijorat ca nu ii mai raspunzi la mesaje , asa ca m-a rugat sa vad despre ce este vorba . Norocul meu ca nu ti-ai schimbat parola , asa am putut vedea toate convorbirile pe care le-ai purtat cu sam . Si asa am ajuns aici .

L-am vazut pe Sam , cum s-a ridicat si se indrepta spre noi cu pistolul in mana .

- Clara , vino incoace .

Jane m-a apucat de umeri si m-a tras in spate , urcandu-ma in avion .

- Nu , nu il las acolo . Da-mi drumul .

Am inchis ochii cand am vazut ca Sam indreapta pistolul spre Harry , apoi s-a auzit o impuscatura . Am inceput sa tremur si plangeam . Nu stiam daca l-a impuscat pe Harry . sau daca Harry l-a impuscat pe Sam . Imi era frica de ce o sa vad cand o sa deschid ochii .

- Clara , e totul bine . Nimeni n-a patit nimic .

Probabil ca glontul s-a dus in alta directie , pentru ca amandoi inca erau acolo , in picioare , lovindu-se . Costumul lui Harry era sifonat si plin de sangele lui Sam .

- Stop .

Am reusit sa scap din stransoarea lui Jane si am coborat din avion , incercand sa ii despart .

- Clara , pleaca de-aici , imi spune harry intorcandu-se spre mine .

- Dar de ce , Harry ? las-o sa vada cum te omor , raspunde sam .

Harry ii arunca o ultima privire , inainte sa se retraga . Sam face la fel si asa se indeparteaza , mentinand totusi contactul vizaual .

- Ne mai vedem , Styles . nu s-a terminat totul aici . Razboiul abia a inceput . 

Asta este epilogul . Si aici , twitter revenge s-a incheiat . :) Dar , am o veste buna . Voi incepe si a 3 a carte care se va numi " Twitter war " . Va multumesc mult , pentru ca am ajuns pana aici . Sunteti geniali si ma bucur ca am ajuns la un numar mare de lecturi , voturi si pareri . Va iubesc . 

Twitter RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum