Kiire õhtu.

203 23 5
                                    

Ma seisan ta kätte vahel nüüd ja peidan oma nägu.

„Rihhard palun ära vaata mind ma tunnen sinu pilku endal.“

„Kuidas sa tead, et ma vaatan sind?“

„Ma tunnen sinu pilku endal, saad aru iga koht kuhu su pilk langeb muutub see koht kuumaks“

Ma tunnen end juba ebamugavalt ma arvan, et ma olen armunud temase kuid ta on kõiges minu sõber, kas temal on minu vastu tundeid? Ja kui oleks tal minu vastu mingeid tundeid kas ma saaks oma tindeid temaga jagada. Ma ju kardan end avada , olen jänes.

„Lexxy ära peida end ma tean mida sa tunned, meie tunded on ühesugused ei meie tunded on vastastikkused, me mõlemad oleme armunud. Ma tean, et sa armastad mind ära karda vaata minu poole ja ma tõestan sulle, et sa ei taha enam ilma minuta elada.“

Kas ma peaks vaatama tema poole? Kas see on ohutu? Ma ei taha enam mõelda ma pean midagi tegema, tõstsin oma pea üles ja vaatasin alguses tema huuli, tema nina ja tema silmad olid juba ammu otsinud minu omi.

„Sa tegid õige otsuse Lexxy ja nüüd suudle mind ja näita mulle oma tundeid. Me peame kustutama meie sõpruse ja selle asendama armastusega.“

Tõusin kikkivarvukile ja surusin oma huuled tema omadele.

Me suudlus oli väga sügav isegi mina tundsin,et meie pole enam lihtsalt sõbrad meil on sügav side mida saavad jagada vaid armunud inimesed nüüd oleme me paar. Ma ise otsustasin seda kuid ma ei tea kui õige see otsus on.

„Kas see on nüüd õige otsus mida ma tegin, Rihhard?“

„Jah see on õige otsus, sina ei kujuta ette kui kaua ma seda hetke ootasin see oli minu ainus unistus ma tahtsin sind ja nüüd sa oledki minuga. Nüüd oled sina minu tüdruk ja mina olen sinu poiss ära unusta seda.“

JAH OLEN NÜÜD TEMA OMA.

„Ja nüüd on sul aeg magama minna täna ma ei soovi sind enam ehmatada ja kui sinu vanemad koju tulevad, ehmuvad nad kindlasti ära kui näevad mind siin.“

Ja järsku minu alumise korruse uks avanes ja mind hõigati:

„Lexxy kas sa oled kodus?“

See oli minu isa. Appi mida teha ta ju lööb Rihhardi maha. Ja Rihhard  kõigest kõndis minu toa akna juurde avas selle ning viipas käeda mind endale lähemale.

„Tule nüüd siia Lexxy ega sa ei taha oma poissi nii ebaviisakalt ära saata, või sa tahadki minust lahti saada nii?“

JOOKSIN TEMA JUURDE JA KALLISTASIN TEDA. KUID TEMALE OLI SELLEST VIST VÄHE. Ta surus oma käed tugevalt minu piha ümber. Ma kuulsin nüüd oma isa samme minu toa juurde kuid Rihhard ei lasknud end segada tema suudles mind jälle ja jälle kuni tundsin, et mul hakkab õhk otsa saama.

„Lexxy homme koolis näeme, ära mine siis oma poisist mööda vaid tule otse joones minu käte vahele sest ma juba tunnen sinust puudust.“

Ja pärast oma magusaid sõnu ta hüpast mu aknast alla.

TOA UKS TEHTI PAUGUGA LAHTI.

„Miks sa ei vasta Lexxy kui oled kodus ma ju hõikasin sind ja mis sinu näoga on? miks sa nii punane oled, kas sul on palavik, oled sa haigeks jäänud?“ 

„Ei kõik on korras isa ma lihtsalt ei kuulnud sind ma nautisin vaadet.“

„Olgu pole siis midagi aga mine siis magama varsti ja puhka homme on ju kool“

„Jah ma kohe lähen, head ööd issi.“

Appi mida ma teen mu toas oli just Rihhard ja ta oleks mu isale vahele jäänud. Mis on tal viga ja kuidas mina üldese võisin nii käituda. Kõndisin nüüd oma voodi juurde ja kukkusin nüüd oma voodile. Ma tunnen, et mu keha on kuum ja mu huuled on kuumad.

Sulgesin silmad ja meenutasin mis oli just natuke aega tagasi juhtunud ning punastan taas kuid nüüd olin ma juba nii unine, et isegi ei jaksanud oma käsi enda näo ette panna.

Tunnen kuidas mu silmad enam ei suuda avaned ja uni on juba mul silme ees. Jäin magama.

Rihhardi vaatenurk!

Jess  ma suudlesin Lexxyga ja ta nõustus olema minu tüdruk ta on nüüd minu ma ei pea enam lihtsalt unistama tema suudlemisest saan teda endale.

Kõnnin nüüd pool hüppates koju. Ma isegi ei pidanud jooksma ja ma olin kodus oma kümne minutiga Lexxy maja juurest koju jõudnud. Avasin ukse ja jooksin otse oma kirjutus laua juurde. Laual olid palju fotosid ja foroaparaat oli minu ja Lexxy peal, tõstsin selle eemale, et näha seda vana fotot.

Pena kutsuma ta välja ja tegema palju pilte temast. Peaksime minema kuhugi kahekesi, vaid meie kaks.

See vana foto oli ainus mis oli mul sinust mu kallis Lexxy kuid nüüd saan sind täielikult endale ma armastan sind nii väga ja nüüd sina näed mind sammuti sama pilguga nagu mina näen sind.

Peaksin magama minema, tahan juba hommset päeva sest siis näen jälle sind mu Lexxy.

Kaunis unistusWhere stories live. Discover now