epilog.

1.1K 151 25
                                    

              Era o zi ploioasă . Specifică Londrei. Louise Katniss Smith stătea în patul ei, gândindu-se la cele petrecute în ultima săptămână. A ascultat ce i-a spus Niall, deci s-a dus în continuare la acele şedinţe cu acea scorpie. Dar, n-a mai vrut să vorbească cu Niall. A minţit-o. Câteodată se gândea '' dacă m-a minţit pentru binele meu? ''  . Dar, nu mai voia să vorbească cu el. Nici pe twitter n-a mai intrat.

           Într-un sfârşit s-a dus la laptop şi l-a deschis. 5 mesaje de la mama ei şi 20 de mesaje de la Niall. Nu le-a deschis pentru că cineva a ciocănit la uşă. S-a ridicat de pe scaunul de la birou şi s-a dus să vadă cine a venit să o viziteze. A deschis uşa şi în faţa ei, era blondul cu ochii ca marea. 

           Nu-i venea să creadă că e acolo, în faţa casei ei, cu un buchet de flori imens şi cu o înfăţişare de speriat. A vrut să închidă uşa, însă mâna puternică a tânărului a oprit-o. 

― Te rog, doar deschide această scrisoare, citeşte-o. Eu voi fii aici afară şi te voi aştepta... Nu contează dacă v-a fii pentru totdeauna.

         Louise a închis uşa şi l-a privit pe băiat prin geamul de lângă uşă. S-a aşezat pe băncuţa de pe mansardă. 

          S-a dus în sufragerie şi a pus buchetul de flori pe masă şi după a deschis scrisoarea. 

 

                   '' Dragă Louise,  

             nu-mi pasă dacă te voi aştept pentru tot restul vieţii mele. eşti prima mea iubire şi ultima, prima mea prietenă cea mai bună, prima mea mamă şi prima mea soră. 

        te rog frumos, iartă-mă pentru tot ce-am făcut. vreau doar să-ţi explic şi dacă vrei să mă ierţi , bine  .. 

          ''doamna swift'' sau pe numele ei adevărat sarah swift a fost profesoara noastră de psihologie. am avut o aventură cu ea, doar pentru a-mi mări notele. atât. numai ea începuse să pună sentimente, aşa căci atunci când am părăsit-o a zis că mă va face să regret şi că va omorî orice lucru care-mi face plăcere. 

     acum, e la puşcărie. 

            te rog louise, tu eşti singura persoană care m-a înţeles când mi-a fost mai greu şi sincer să fiu, fără tine sunt un ratat. 

           nu credeam că mă voi îndrăgosti aşa tare de tine. 

                           louise .... vrei să fii soţia mea?  '' 

      Louise a lăsat imediat scrisoarea jos şi a ieşit afară la prinţul ei. I-a sărit în braţe, sărutându-l cu foc. Şi ei i-a fost dor de el.

― Da, a şoptit ea într-un final în timp ce-l îmbrăţişa pe băiat.

cam seacă. cam idk. sper că povestea va plăcut. probabil va fi şi o parte a doua, dar vreau să văd dacă vreţi. 

darkhs xx

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 11, 2014 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

twitter. | n.hUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum