TVÅ - Ebba

61 3 0
                                    

Jag står och dansar med Sandra och Thilda, mina två bästavänner om vi bortser från Valter då. Killen jag träffade i köket innan står en bit bort och dansar med sina vänner, han kollar hit ibland och ler. Efter en stund ser jag i ögonvrån hur han med bestämda steg rör sig mot vårt håll. Jag vänder mig mot honom och ler lite snett. Jag öppnar munnen för att säga något, när han helt plötsligt pressar sina läppar mot mina.
Jag blev chockad men besvarade snabbt kyssen. Han drog ifrån och kollade mig rakt i ögonen. Mina var gröna, till skillnad från hans som är var isblå. Jag hade aldrig sett så fina ögon innan, dom var riktigt charmiga.

"Eh ja...jag..förlåt" sa han och klia sig i nacken. Jag log mot honom, han var lite nervös och det var rätt gulligt.
"Nejnej det är lugnt" svarade jag och skratta lite smått. Han kollade ner i golvet och skrattade han med.
"Men varför?" Frågade jag och han kollade sakta upp på mig.
"Mi..mitt ex är här". Mitt leende tonades snabbt bort och jag kände hur osäker jag blev. Hans ex var här, därför kysste han mig. För att komma bort från henne, inte för att han faktiskt ville kyssa mig.
"Eller asså...det var ju inte så att jag inte ville" la han snabbt till när han såg hur osäker jag va.
"Nej ja eh, jag måste gå" sa jag och vände mig om. Jag gick mot dörren, ut ur Valters hus. Jag vill inte vara kvar här. Utanför tog jag upp min mobil ur fick och slängde iväg ett sms till Valter

Till: Valter<3
"Stack precis från festen, hände typ en sak. Jag e okej men palla bara inte vara kvar. Hälsa Sandra o Thilda ifall dom undrar något. Vi ses ❤️"

Från: Valter<3
"Fattar. Ring mig imorn så snackar vi❤️"

Jag suckade medan la ner mobilen i fickan igen och började röra mig mot busshållplatsen. Väl på bussen satt jag mina hörlurar i öronen med musik på hög volym, och börja fundera. Kysste han mig bara för att hans ex var där? Jag visste inte ens vad han hette. Varför sa han inte det när vi snacka i köket? Varför tog jag ens så hårt på detta? Det var ju inte så att det betydde något, vi känner ju inte varan. Jag hade inte ens sett honom innan förrän han kom in i köket, undrar hur han känner Valter.

Jag hoppade av bussen och började gå mot lägenheten jag bor i tillsammans med min mamma och lillebror. När jag kom in genom dörren inser jag snabbt att dom båda sover då klockan är 00:23. Sakta och tyst börjar jag gå upp för trappan mot mitt rum medan jag försöker att inte vecka någon. Jag kastar mig direkt i sängen och tar upp mobilen. Jag sänker ljusstyrkan som bländade mina ögon. Min lite små påverkade hjärna känner för att lägga upp något på Instagram för en gångs skull. Jag letar igenom kamerarullen efter en bild jag tog innan jag drog till Valters fest ikväll.

 Jag letar igenom kamerarullen efter en bild jag tog innan jag drog till Valters fest ikväll

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

gillas av valterjanni, thildaholmstrom och 274 andra

ebbajohansson never kiss & tell

visa alla 96 kommentarer
valterjanni min finaste bästavän
thildaholmstrom 10/10 would recommend
linusjohansson gå o lägg dig syrran

Jag log lite åt kommentaren från Linus, min bror. Han är det finaste jag har. Jag avbröts ur mina tankar av att mobilen i min hand blinga till.
Prinzaugustt började följa dig
Prinzaugustt gillade ditt inlägg

Jag brydde mig inte om notis då namnet inte sa mig något speciellt, så jag la bara ner mobilen och försökte somna.

Jag hade sår o du lika så -N.FWhere stories live. Discover now