Primul Sărut

37 3 1
                                    

Era vacanța de vară și școala se terminase de două zile, așa că eu și cu prietenii ne-am decis să mergem la plajă, la Mamaia. Eu locuiesc la Bacău deci până la Constanța aveam circa 340 km, plecasem de acasă vineri seara pe la 20 și ajunsem la Mamaia la ora 01:14! Nu a trebuit să ne cazam la vreun hotel pentru că unul dintre prietenii mei, Marius, avea acolo o casă ;unde își petrecea vacanțele! Sâmbătă seara ne-am decis să mergem la un club, unde mam distrat de minune alături de persoanele la care țin. Printre acele persoane era și Adrian, unul dintre prietenii mei de care eram îndrăgostită. El mă considera doar o prietenă și poate tocmai de aceea nu i-am spus că am sentimente pentru el. Eu am 17 anii și mam îndrăgostit de Adrian de când aveam 15 anii, îl iubeam foarte mult dar nu am avut curajul să-i spun pentru că sunt o persoană  timidă.

  După trei zile

  După ce petrecuse niște zile foarte frumoase la plajă, prietenii mei aveau chef de o plimbare prin Constanța. Problema era că Adrian dormea și nu-l puteam să-l lăsăm singur acasă pentru că după se supără, deci trebiua să rămână cineva cu el acasă. Marius ma întrebat :"Rămâi tu Irina oricum tu nu prea vroiai să mergi?

-"Ok".

Rămăsesem doar eu cu Adrian acasă care între timp se trezise. Eu eram în pat lângă el, Adri (așa îl alint eu)  se ridică și mă întreba:

-"Unde sunt ceilalți "

-" Au ieșit prin oraș ", i-am zis eu.

-" Tu nu te-ai dus? "

-" Nu că nu prea aveam chef"

După 30 de minute

     Ma ducesem în living acolo unde era și Adri care se uita la TV. M-am așezat pe canapea lângă el și l-am întrebat :

-" La ce te uiți? "

-" La un film! "

Nu știu ce film era pentru că nu-mi păsa. În timp ce mă uitam pe telefon, mână lui Adri ma atinse, în acel moment am început să mă înroșesc și de emoțiile pe care le aveam mam aruncat peste el și l-am sărutat. Era prima oară când făcusem așa ceva

O Iubire De-o VarăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum