Chapter 1

61K 975 20
                                    

Nemůžu tomu uvěřit. Jsou 2 hodiny v noci a Harry mi nepřestává volat, nebo psát sms. Telefon mi vibruje něco okolo 15 minut. Snažim se to ignorovat, ale je to nemožné. To bzučení mě dovádí k šílenství.

"Můžeš mi prosím přestat volat a psát sms jako nějakej psychouš, snažim se trochu vyspat!" vyštěkla jsem na něj skrz můj mobil.

"Doprdele, Allie, pusť mě dovnitř. Mrzne tady!" ztrhla jsem z postele peřinu a sedla jsem si.

"Kde do prkna jsi?" zeptala jsem se ospale a druhou rukou jsem si přotřela oči.

"Před tvým domem" On je blázen.

"Co děláš před mým domem?"

"Čekám až mě pustíš dovnitř, ale tys mi do teď neodpovídala." protočila jsem očima a sešla jsem schodama dolu, otevřela jsem dveře a viděla Harryho, jak se uculuje.

"Dobře.. pozveš mě dál, nebo co?" zazubil se.

"Jenom.. buď ticho, jsou tady lidi, co nahoře spí, zatraceně"

"Až budu u tebe v posteli a budu ti krýt ústa, jak tak hádám" zase se zazubil, jako idiot jsem zamkla dveře a šli sme nahoru do mého pokoje.

"Ne, nepotřebuji zakrýt ústa, dneska v noci budu spát" usmála jsem se na něj falešně, věděla jsem, že bude naštvaný.

Byl dost nadržený celý ten zpropadený čas. Jasně, mám to ráda tvrdě, ale někdy je to už otravný. Vždycky příjde, protože si chce skvěle zašukat, ne proto, že chce trávit čas se mnou - jenom protože chce sex. Miluju ho nechávat čekat, miluju jak potom žebrá. Dělá mě to, nevím.. vyjímečnou. Někdy mám velkou kontrolu nad těma klukama.

"Zapomeň na spaní, vím, jak moc miluješ mýho ptáka" ušklíbl se na mě když jsem zavřela pomalu zavřela dveře, abych nikoho nevzbudila.

"Jo, miluju - ale jsem unavená a chci spát" koukala jsem jak si svlékal oblečení a skočil do mé postele, bude ležet vedle mě.

"Dokážeš být někdy pěkná mrcha, víš to?" řekl měkce a zasmál se.

"Oh, to víš.. učila jsem se od nejlepší" zasmála jsem se s nim. Cítila jsem, jak mi jeho ruce jezdí po bokách dolu a nahoru a přitáhl si mě blíže k sobě.

"Tak moc tě chci" zašeptal mi do vlasů, měkce mě políbil na vrch hlavy a přejížděl mi po zádech.

"Jsem tak unavená.. zítra, slibuji zítra"

"Ale nejsou tvoji rodiče doma?"

"Táta není a o mámě nevím.. ale budeme potichu, že?" položila jsem si hlavu na jeho hruď a cítila jsem každý jeho nadechnutí. Bylo to hezký, jenom mazlení.

Dělala jsem si starosti o Harryho, velký. Nebudu lhát, on je jeden z mých nejlepších kamarádů. A nemůžu lhát, on je tak kurevsky dobrej v posteli. Ale někdy si jen tak užívám chvíle, kdy si povídám nebo mazlíme- jako právě teď.

"Otázka je, jestli bys byla ticho ty? Protože ten kdo tady řve jsi ty-"

"Bože zmlkni! Děláš větší hluk než já!" zasmála jsem se a strčila jsem ho do zad, když se smál nahlas.

"Jsi hrozně roztomilá, když se červenáš" Usmál se tak moc, že ukázal svoje ďolíčky.

"Jsi tak otravnej" polovičně jsem zašeptala a nemohla jsem si pomoc, ale musela jsem se usmát.

"Myslím si, že bys mi mohla teď alespoň vykouřit. Vážně, Allie, jsem pořád tak kurva tvrdej a ty se rozkročíš nad mým stojákem" ukšlíbl se.

Besides Sex (CZ překlad)Kde žijí příběhy. Začni objevovat