Capitolul 3.

50 5 0
                                    

                                                       Si asa incepe o zi obisnuita din viata ei. Persephone Marwood este o avocata excelenta la firma C&G din New York. In fiecare dimineata se trezeste la ora 5:00 . Ii place sa vada orasul linisit atunci cand bea cafeaua. Manaca micul  dejun preferat : omleta si o cana de cafea cu mult lapte si zahar. La 7:00 pleaca la sala de fitness  unde se antreneaza timp de o ora. Urmeaza dusul si sa parcurga drumul de 10 minute pana acasa. Apoi va incepe ritualul : isi alege costumatia pentru o zi de munca obositoare, astazi e un costum foarte scump noanta babygreen cu pantofi crem, isi aranjeaza parul intr-o coada sus si se machiaza . Este actionar principal la firma asa ca in fiecare dimineata trebuie sa ajunga la ora 8:30. Parcheaza masina in subsolul cladirii si intra pe usile mari ale firmei. 

-Buna dimineata, Seph! Ceaiul este in biroul tau, la ora 9:00 sedinta cu noii stagiari , iar la ora 11:00 trebuie sa vina dl Mad. Pranzul l-am rezervat la Piece si nu uita ca sora ta vine astazi. Turuie Sabrina, secretara ei. Si am si niste picanterii pentru mai incolo.

-Neata, Sabrina! Merci mult, abia astept sa aud despre Andrew. Spuse Persephone , facandu-i cu ochiul in timp ce se indrepta spre lifturi.

Ajunse in biroul ei unde o ceasca de ceai de mandarine o astepta aburind. Oh, o iubesc pe Sabrina, isi spune in sinea ei in timp ce bea o gura. Se decisese sa raspunda la niste mail uri pana la sedinta de la 9. Nu era deloc nerabdatoare sa aiba pe cap 4 copii sa ii ocupe si mai mult timpul. Insa anul asta era primul ei an in care a devenit actionar si, ei bine, trebuia. Mama ei, Samantha,era invatatoare si, desi nu i-a insuflat iubirea spre a profesa, a prins cateva trucuri si desigur e o persoana rabdatoare de fel, deci nu o sa fie prea greu. Sabrina a anunat ca e asteptata in sala de conferinte. Ajunsa acolo erau 4 copii, cum ii numea ea, anul al II-lea care incercau sa para degajati. Echipa ei era formata din 3 baieti si o fata. 

-Buna dimineata! Dupa cum bine stiti, eu sunt Persephone Marwood, avocat actinor la C&G. Ati fost selectati sa lucrati aici ca interni timp de 1 an sub indrumarea mea. Ma veti asista in curte si la audieri, voi incerca sa va explic cat mai mult insa vor fi dati in care va voi pune la incercare propriile cunostinte. Vom lucra in special pe civil, insa vom atinge si alte domenii. Cam atat deocamdata. Prezentati-va, va rog!

-Buna dimineata! Eu sunt Maximilian Humphrey si sunt tare incantat sa lucram impreuna!

-Buna dimineata! Ma numesc Anna, imi pare bine! Sper sa fie un an prosper de ambele parti!

-Buna dimineata! Numele meu e Cody Roy si astept cu interes sa vad cum se va desfasura internshipul.

-Hei! Sunt Eduardo Ruel. Placerea e de partea mea.

-Bun, acum ca am facut introducerile, o veti urma pe Sabrina in arhiva unde veti aranja dosarele din 2012. Dupa ce terminati, anuntati-ma. Multumesc  tuturor si mult succes! Sabrina am plecat la intalnirea cu dl Mad. Ajuta-i pe copii, te rog. Ne vedem la pranz.

Ajunsa in biroul ei a inceput sa pregateasca actele pentru dl Mad. Acesta este un om foarte bogat, daca reuseste sa il aiba client, va casitiga respectul bosorogilor alora albi si va putea sa inceapa sa isi puna ideile in aplicare, sa modernizeze firma de avocatura. Problema e ca acest barbat este cunoscut drept foarte dificil de lucrat si tocmai nici acum nu si-a gasit o firma care se ocupe de contractele lantului de hoteluri si restaurante Perla. Sabrina intra in birou anuntand sosirea domnilor chiar cand a terminat ea. Pe usa intrara doi barbati, tatal si fiul. Nu stiu care e mai aratos, gandi Seph. Tatal, Carl Mad, inca putea fura mintile fetelor la cei 60 de ani. Parul si barba incaruntita parca ii dadea o alta nota de sexy. Fiul, David Mad, foarte inalt, putin mai inalt decat tatal lui, avea o alura de intunecare. Parul negru si ochii adanci te faceau sa iti pierzi mintile. Costumul albastru inchis ii venea perfect pe corpul lui sculptat. 

-Buna ziua, domnisoara Marwood! Este o placere ca ne-am intalnit in sfarsit! O saluta cel dintai Carl Mad. Este un sarmant. Cu el a purtat pana acum discutiile Persephone si l-a castigat de partea ei. Cu fiul avea de luptat. Nu trebuia sa isi piarda concentrarea chiar acum doar pentru ca arata ca un zeu. Avea planuri marete. Asa ca si-a inghitit saliva si l-a salutat.

-Buna ziua, domnule Mad! Spuse Seph in timp ce ii strange profesional mana barbatului. Placerea este de partea mea. Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa discut pana acum cu dumneavoastra, dl David! Sper ca acesta sa fie inceptul unei noi colaborari! David Mad doar a dat aprobator din cap. Huh, ciudat , gandi iar Seph. Poate nu e genul comunicativ, se consola aceasta. Asezati-va, va rog! Sabrina va v-a aduce ce doriti de baut. David a cerut o cafea neagra, neindulcita, iar Mad senior doar o apa. 

-Dupa cum stii,  domnisoara Marwood, firma noastra nu are inca o echipa juridica stabila deocamdata si dorim sa ne dezvoltam in Thailanda. Pentru asta avem nevoie sa cumparam terenul si sa incheiem contracte cu firmele locale de constructii . Incepuse Carl.

-Desigur, dl Mad! Sunt la curent cu doleantele dumneavoastra. Iar C&G e mai mult decat potrivita sa va ajute sa va indepliniti dorintele. Aici sunt contractele de negociere cu privire la teren, spuse Seph in timp ce le inmana dosarele. Urmeaza etapa negocierilor, a precontractului si ulterior a vanzarii. 

-De ce sunteti atat de sigura ca vom alege C&G sa se ocupe de o afacere atat de importanta pentru noi? Vorbi pentru prima oara David Mad. 

-Sunt constienta de amploarea acestei afaceri , dar de asemenea suntem perfect competenti din punctul de vedere al resurselor sa implinim in 6 luni toate contractele necesare pentru inceperea constructiilor. PROASTA! Atat de proasta. De ce oare am spus asa ceva?! se mustra in sinea ei. Nu  voi putea niciodata sa termin atat de repede actele. Eu si orgoliul meu mare. 

-Serios, asa sa fie domnisoara Marwood? Intreba zeflemitor David, accentuand cuvantul "domnisoara".

-Da, domnule Mad! Raspunse prompt Seph.

-Asta e cea mai buna oferta pe care am primit-o pana acum. Se baga in discutie dl Mad senior pentru a aplana tensiuea creata. Nu crezi, David? il intreba pe David.

-Prea buna ca sa fie adevarata. Raspunse sceptic David, neintrerupand contactul vizual cu avocata. Dar, cred ca merita sa ii facem o propunere. Domnisoara Marwood, daca reusiti sa ii faceti sa semneze pana la expirarea celor 6 luni, SINGURA, vom face contractul ca C&G sa fie echipa noastra juridica timp de 10 ani.

Nenorocitul! Asta nu e nicio propunere, e ingenunchiere, la propiu! Nu pot sa il las sa isi bata joc asa de mine. Concentreaza-te Seph. In 6 luni vei lua cu asalt sala aia de conferinte! O sa ii sterg zambetul ingamfat de pe fata. Se imbarbata ea.

-O idee stralucita intr-adevar. In cursul zilei de astazi o voi redacta si o voi trimite sa o semnati. Timpul trece repede. In 6 luni va garanez ca vor incepe constructiile. Luni voi avea planul pentru a decide care e cea mai buna strategie de a incepe lupta. 

-Va multumim mult, domnisoara Marwood! Speram sa avem o colaborare fructuoasa! Isi lua la revedere Mad senior.

-La revedere, Domnisoara Marwood! Abia astept sa va vad progresul. A fost o placere sa va cunosc! Spuse si David in timp ce ii pupa mana si ranjind victorios, iesi.

-La revedere, domnilor! Va multumesc si eu pentru increderea acordata! Si prima oara pe ziua de azi ofta lung si zomotos.

Off... Ce o sa ma fac?... Se intreba descumpanita in timp ce se rezema de usa inchisa.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 11, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The mirrorWhere stories live. Discover now