Tärkeetä infoa

489 34 6
                                    

mitämitämitä

en siis oikeesti olis odottanu tälle tarinalle näinkään paljon huomioo, oon ikuisesti kiitollinen kaikille teille lukioille, ootte ihan vitun mahtavia, ja upeita, hali.

kaikki tää teijän rakkaus ja kommentit ja inbox-viestit on nyt ajanu mut siihen pisteeseen etten voi muuta ku jatkaa tätä tarinaa. mul on jo jonkunlainen juoni mun päässä, joka ehkä toteutuu ja ehkä ei mut let's see. KAIKKI KIITOS TEILLE OIKEESTI MWAH MWAH.

aijon nyt jatkossa siirtyillä louis-kertojasta harry-kertojaan ja takasin, lukukohtasesti. mikä tarkottaa käytännössä sitä, että jokasen luvun alussa lukee, missä kertojassa se on kirjotettu, ja sama kertoja jatkuu aina luvun loppuun saakka. toki voin kirjottaa vaikka kolme harry-lukua jos siltä tuntuu, mutta siitä päästäänkin seuraavaan asiaan.

mä en nimittäin oo tekemässä tästä yhtään pitkää tarinaa vaikka luvuista tässä puhunkin. katotaan nyt mihin tää vie, mut tarkotan ei-niin-pitkällä noin kolmee-viittä lukua, koska luvut on kuitenki pitkiä sisällökkäittä kuten voitte lukee tosta ensimmäisestä.

jos jäi yhtään mitään hampaankoloon nii vastaan mielelläni kysymyksiin tuolla kommenteissa tai voitte vaikka inboxata :)

KIITOSKIITOSKIITOS ILYA XX

pages || l.s AU (finnish)Where stories live. Discover now