Instagram del , Kapitel 11

247 3 0
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Melissaklarstrom Idag fyller min älskade Pojkvän år

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Melissaklarstrom
Idag fyller min älskade Pojkvän år. Älskar dig sååå sjukt mycket hela 21 år? What grattis baby. Du är så stor älskade du. Bara ett år äldre än mig men ändå liksom? Men du jag älskar dig har aldrig haft så starka känslor för någon som jag har haft för dig❤️❤️

{Taggade @/Prinzaugustt}

@/Prinzaugustt-Tack älskling💓 vi syns ikväll
@/Fan13-Shippar er till 99
@/Ludwigkronstrand-98*^^
@/Cam_camilo-97*^^
@/Valterjanni-1*^^
@/Fan14-Valter förstörde^^
@/Fan15- Hälsa Noel❤️
@/Noomisros-Ship ship ship
@/Axeljiggy-Ni är så söta tillsammans
@/Dantelindhe-Instämmer^^

Noels perspektiv
-Tack älskling. Sa jag och kysste Melissa
-Kanske inte bästa presenten men ändå. Mumlade hon
-Älskling den är helt perfekt jag älskar den. Sa jag

Idag var det min 21 års dag jag skulle faktist inte festa idag. Jag skulle bara vara med Melissa och mina vänner men inget alkohol inblandat inte alls. Okej jo lite kanske men inte en stor fest kanske folk på 15-20 pers. Klockan närmade sig 19:30 så jag valde att byta om till ett par jeans och en tjocktröja och en annan jacka och mina vanliga skor då vi skulle vara ute och grilla vid berget. Melissa tog en tjocktröja hon också och ett par boyfriend jeans och sina Nike skor. Vi satte oss i bilen och körde iväg mot platsen. När vi väl var framme så var Ludwig, Dante, Camilo, Carmelo och resten av gänget alla var iallafall samlade. Tiden gick vi hade spelat musik ätit,myst och sådant. Melissa verkade gilla mina vänner vilket jag hoppades på och att de gillar henne tillbaks för det är inte sista gången de får se henne.

Dina andetag||Noel FlikeWhere stories live. Discover now