Sinopsis

273 6 0
                                    

Cassandra

O Renegata… un demon haituit din toate partile de puternicele clanuri. Lipsita de puteri ea a fost exilata din clanul ei si pusa fata in fata cu cele mai negre cosmaruri. Goana ei nebuna o duce in orasul Erebus, o locatie misterioasa ingradita de o puternica plasa de energie ce nu lasa nemuritorii cu puteri intunecate mari sa patrunda. Insa, Erebus nu este ceea ce tocmai un oras „cuminte” si ea pare ca a cazut din lac in put.

Jacques

Unul dintre fiii vechilor familii de vampiri, Jacques s-a autoexilat in Erebus dupa moartea surorii sale. A jurat sa nu se mai reintoarca acasa pana cand cei ce au ucis-o nu zac rapusi de mana sa. Insa in momentul in care puternicul clan Maurva este vinovat, vendeta lui poate parea o nebunie…

Erebus

Un oras ascuns in munti unde vechiul se intalneste cu noul, trecutul cu prezentul si fantasticul cu realul. Protejat de forte mai presus de orice muritor sau nemuritor, Erebus a rezistat in fata trecerii timpului si a atacurilor intunecate. Insa, in momentul in care orasul ii lasa pe cei doi sa patrunda, lucrurile incep sa se schimbe si nu neaparat in bine. Va rezista orasul sau se va prabusi in cenusa?

Aripi de CenusaWhere stories live. Discover now