Maandag

5 0 0
                                    


Het is maandag en dat betekend weer naar school, meestal vind ik het wel leuk op school al je vriendinnen weer zien. Alleen de dag hangt wel af van mijn gewicht dus eerst wegen dit keer is het  54,5 kg bijna over de grens 55 kg is maximaal dus een appel als ontbijt vandaag en vandaag  mee naar school ook  een appel en een broodje ( zo dat het lijkt dat ik brood mee heb) deze ochtend ontbijt ik alleen dus dat is lekker makkelijk. Even de appel in stukjes snijden en smullen maar. 

 De eerste paar uren zijn alweer  voorbij en de pauzes heb ik overleefd zonder dat iemand er wat van zei dat ik niks at. Nog 2 uurtjes en dan vrij maar ik voelde de honger en me maag borrelde (zeer akward ) dus ik besloot in de 3 de pauze mijn appel  op te eten.  

Eindelijk vrij nu het moeilijkste gedeelte nog thuis overleven zonder vreetbuien. Aangezien ik toch laat vrij was moesten we ook al bijna avondeten dat scheelt. Goed ik had dat broodje nog en vond het zonde om het weg te gooien dus at ik die maar op en daarna maar weer eens op de weegschaal staan.

Je zou misschien denken van joh je eet een appel als ontbijt en lunch en je bent nog steeds 54 kg maar 0,5 kg er af maar ja het zou niet goed komen als je er meteen 5 kg door zou afvallen.

Als avondmaal hebben we vandaag sla met aardappeltjes en schnitzel op zich valt mee hoe zware maal, anders na het eten ga ik toch naar hockey dan verbrand ik het meeste er wel vanaf.

s'avonds als ik weer terug kom van hockey training drink ik meestal wat water en ga ik naar bed of nog even leren/huiswerk maken.

MIJN STRIJDWhere stories live. Discover now