#5:Jenny's Story

915 19 5
                                    

   London,UK

   Autor 

   Este luna iunie deja,2012.Baietii de la One Direction,Louis,Zayn,Niall,Liam si Harry au in sfarsit putin timp pentru ei si ce se gandesc sa faca??Se duc la Mall,sa vada un film.Si nu orice film,ci Toy Story 3,acesta fiind ales de dragul de Liam,fiind preferatul lui.Filmul se difuza din nou la cererea lor.Dar nimeni nu avea sa stie ca ei vor fi in sala,fiindca vor fi deghizati.Ei bine,mai este cineva ce adora filmul acesta,si aici e vorba despre Jenny,o roscata de 17 ani,cu ochii verzi,chiar frumoasa,putin rebela.Oh,si este fan One Direction...Ce se va intampla cand ii va descoperi langa ea pe cei de la trupa ei preferata..Ei bine,aflati si singuri...

   Jenny

   -Te rog!!!am zis pentru a suta oara in telefon.

   -Jenny,ma intalnesc cu John,prietena mea cea mai buna,Marie.a spus.

   -Haide...Nu pot sa ma duc singura la film!

   -Ai fost la filmul ala de minim 10 ori femeie!!

   -DAR IL ADOR!

   -Jenny...

   -Te rog!

   -Nu!

   -Eiii,bine!Nu ma mai rog de tine...PA!

   Odata ce i-am inchis,am regretat gestul.Ea ura sa ii inchid in nas,dar ce sa-i fac daca ma enerva?Si totusi,am sa ma duc singura la film...Adoram prea mult Toy Story ca sa nu ma duc.

   Zis si facut.

   Imi iau pe mine blugi albastri,rupti pe alocuri si un tricou larg,mov,plus tenesi de la All Star.

   Ies din casa si iau un taxi,spre Mall.Pobabil voi parea ciudata stand singura la film,dar nu-mi pasa ce crede lumea.Oricum,e Londra,aici nu ne prea cunoastem intre noi.

   Ajunsa la Mall,mi-am cumparat bilet si am vazut ca mai era jumatate de ora pana ce incepea filmul.Asa ca m-am hotarat sa mananc o inghetata ceva.

   M-am  asezat pe un fotoliu,intr-un loc mai privat,mi-am pus castile in urechi,si am dat Play.Melodia era 'What makes you beautiful' de One Direction.Asta categoric m-a scos din starea mea de plictiseala.Am stat si ascultat inca vreo 5 melodii apoi am observat ca era timpul sa inceapa filmul.Ma ridic si merg spre sala.Inca ascultam muzica-acum era 'Up all night'.

   Nu mi-am dat seama dinainte,dar am inceput sa dansez pe muzica,cat timp asteptam la coada sa intru in sala.Oamenii s-au uitat la mine dar nu le-am dat importanta.

   In sala,mi-am scos totusi castile si m-am dus exact la randul din mijloc,al treilea scaun-unde stateam mai mereu daca nu era ocupat.Se vedea super de aici.

   Dupa cateva minute,cativa baieti au venit si s-au asezat pe scaunele din randul din fata mea,dar nu le-am dat importanta.Pot spune ca am avut destula experienta cu baietii la film si nu aveam chef acum de abordari de 'macho man'.Totusi,ma intrebam ce fac niste baieti la Toy Story 3..Hmm...

   Filmul incepu si din fata mea se auzira soapte.Voiam sa ma uit urat la ei,dar lumina se stinsese si nu m-ar fi vazut.

   Peste 15 minute,tot la fel de zgomotosi erau,asa ca m-am intins spre cel din fata mea-unul cu parul foarte des si mare,cret,vazut de sub o caciula,si l-am atins pe umar.El sari ca ars,atragand atentia celorlati din jur.Cineva striga soptit un 'Shhh!'adresat mie.

   -Ce-i??intreba tipul incercand sa ma vada prin intuneric.

   -Faceti dracului liniste,vreau sa ma uit la film!!ii zic putin enervata.

One Direction One ShotsWhere stories live. Discover now