Partea 1

19 1 1
                                    


  Razele soarelui straluceau mandre pe bolta cereasca anuntand o noua zi o noua intamplare intr-o camera foarte mare de culoare roz era cea mai frumoasa fata, aceasta isi deschide incet ochi lasand la vedere pretioasele zmaralde de culoare verde. Buna eu sunt Sakura Haruno am 16 ani si am parul roz-bombo si ochii ca cele mai pretioase zmaralde am tot ce si-ar putea dori o fata chear daca parinti mei sunt mereu plecati cu afaceri, eu am ramas cu fratele meu Gaarasi cu varul meu Pein. Gaara are parul rosu ca focul si ochi la fel ca ai mei, iar Pein are parul portocaliu si are multe piercinguri mama si imi plac am vrut sa imi pun si eu dar mia fost prea frica. Sakura sa dus la baie pentru asi face siesta de dimineata si dupa 10 min iesi intreptanduse spre marele ei dulap cu haine din lemn de cires de acolo si-a luat un tricou alb pe care scria "SEXY GIRLS" foarte decoltat iesindui formele in evidenta, ce este drept are niste forme de invidiat. Apoi si-a luat niste blugi albastri stramti, si in picioare si-a luat o pereche de tenesi albi. s-a dus in onglinda si s-a dat cu: rimel, fard de pleoape, creion si niste luci de buze apoi am coborat jos unde i-am vazut pe baieti. iar Pein vine spre mine luandu-ma de talie si sarutanduma pe buze continuand pana pe gat si imi spune un " buna timineata Saku" iar eu ai spun un neatza dulce. Cred ca va intrebati de ce ma sarutat daca suntem veri. Ei bine Pein si cu mine ne sarutam pe buze, obraji, gat, ne muscam, ne gadalim, ne mangaiem, el ma mai mangaie cateodata pe coapse etc. Dar sa nu va ganditi la prosti, din totdeauna am fost asa chear daca eram veri nu conta dar bine nu faceam nimic mai mult fiind nu eram nici chear asa.
Gaara- neatza rozalio.
Saku- neatza Gaara dar mama si tata unde sunt?
Gaara- au plecat cu niste afaceri in New-delhi.
Saku- ce totmai acolo!! off. Dupa ce au mancat micul dejun au plecat spre scoala care nu este prea departe asa ca in cinci min am ajuns eu indreptanduma spre fetele mele iar baieti la prieteni lor. Va voi descrie cativa copi voi incepe cu fetele.:
1) Temari o fata cu parul blond prins mai mereu in patru.
2) Tenten o fata cu parul brunet prins in doua coculete.
3) Hinata o fata cu parul castaniu spre albastru cand o vezi zici ca este o fata timida dar ea defapt este mai tupeista ca mine.
4) Ino o fata cu parul blond lung prins intr-o coada cu ochi albastri ca si marea.
5) Tayuya o fata cu parul rosu si ochi negri
6) Karin o fata cu parul rosu si niste ochelari de se vedea aragaz cu patru ochi este fufa scoli
Toate inafara de Karin sunt prietenele mele bune. Acum la baieti.
1) Gaara fratele meu...
2) Pein varul meu...
3) Neji hyuuga un tip cu parul brunet si lung prins jos la varfuri
4) Naruto Uzumaki un tip cu parul blond si ochi albastri este enervant dar mai mereu cu zambetul pe buze va jur ca baiatul asta este nr 1 cel mai tampit fraier posibil
5) Deidara un tip cu parul blond lung prins intr-o coada.
6) Sasori un tip cu parul rosu
7) Shikamaru un tip cu parul brunet prins si cel mai mare lenes cred ca de lenes ce este ar uita sa isi puna pantaloni si ar merge nud pe strada.
8) Choji un tip cu parul brunet si credetima ca ar fi in stare sa isi manance chear si capul de flamagios ce este din pacate astazi se transfera la alta scoala si vine un tip nou.
9) Shino este un mare iubitor de insecte are parul brunet.
10) Kiba un tip cu parul brunet si cu un caine adorabil numit akamaru.
11) Kimiomaru un tip cu parul alb lung si prins.
12) Sai un tip palid zici ca este vampir nu alta, are parul brunet si ochi negri.
13) Lee un tip care ma place dar eu nu ai dau inportanta are parul negru in forma de castron.
14) Haku un tip cu parul lung lasat liber de culoare neagra cu ochi tot negri. Vai mi-a venit in minte acea zi hai sa va povestesc.

Flashback
Gaara: buna saku ce faci?
Saku: bine tu?
Gaara: bine.
Pein: buna Gaara uitete la fata aia. Pun pariu ca in 3 zile este la mine in pat.
Gaara: vise dragutule vise in 2 zile va fi la mine in pat priveste si invata.
Pein: sa te vad.
Gaara: buna cum te cheama
Haku: pe mine ma cheama Haku dar pe tine?
Gaara: pe mine ma cheama Gaara. ce nume frumos ai frumoaso
Haku: Gaara frumuselule eu sunt baiat.
Gaara:...
Endflash
Bine inteles ca eu ca un dracusor am inregistrat si acum al santajez. Clopotelul se suna de intrare si toti copii intra in clasa si se duc in banci, iar dirigul nostru Kakashi Hatake intarzie ca de fiecare data.
dupa 30 de min.
Kakashi- Buna copii imi pare rau ca am intarziat Naruto a fost de vina.
Naruto- eu? mos mincinos ce esti de ce minti?
Kakashi- ai avut prea multe absente si Anko ma rugat sa le corectez. Aveti grija azi nu prea este in apele ei.
Am uitat sa va spun ca dirigul nostru este cel mai calumea prof radem si glumim inpreuna este ca un tata pentru noi.
Kakashi- bine elevi mei retardati dupa cum bine stiti unflatul de Choji sa transferat si a venit un nou elev, te rog sa intri.
In clasa intr-a un baiat cu parul negru ca o noapte intunecata si cu ochi tot negri in care te puteai pierde usor.
Sasuke- buna eu sunt Sasuke Uchiha si sunt foarte pervers.
Kakashi- bine, bine dupa cum ar spune profa voastra de mate Anko: Bine vierme de Uchiha sa iti cautam o banca. A uite singura banca libera este langa viermele de Haruno. arata cu degetul spre mine iar Sasuke se aseaza langa mine privinduma cu perversitate. clopotelul suna de iesire iar cand sa iasa dirigu afara cade peste...   

Iubire perversa.Where stories live. Discover now