Ben Drowned

6K 111 79
                                    

Dediğim gibi bu odaya 2. sınıf öğrencisi olarak girdim ve arkadaşım bana eski Nintendo 64'ünü verdi Nintendo 64 bana Super Mario Bros ile geldi tabii lvl 9 cpu ları yenince sıkılmam kısa sürdü.

Sonunda komşu apartmanları dolaşıp garaj satışı bulup bulamayacağıma baktım.Sonunda komşu evlerden çıkıp uzaktaki son eve yöneldim bunu neden yaptığımı bilmiyorum sadece dikkatimi çekti.

Geldiğimde beni yaşlı bir adam karşıladı. Bana ne için baktığımı sordu o sırada sağ gözünün kör olduğunu fark ettim. Sol gözüne bakmamaya çalışarak eski video oyunu olup olmadığını sordum video oyunu nedir diycek diye düşünürken sırıtarak garaja doğru gitti sonra sattığı şeylere baktım resimler çok eskiydi kimse ondan bir şey almıyor gibi duruyorlardı. Aralarında bir şey gördüm majoranın logosuna benziyordu aynı dikenler... aslında garaj satışlarında bunu bulmayı umuyordum. Sattıklarına bakarken yaşlı adam elinde Nintando 64 kutusuyla beraber önümde duruyordu. Reflex olarak zıpladım sonra durumun farkına vararak gülmeye başladım sonra bana kutuyu uzattı kutuda majora yazıyordu ona parasını sorduğumda çok sevinmiştim. (oyunu bedavaya alabileceğimi söyledi oyunun burada yaşayan fakat artık burada yaşamayan bir çocuğa aitmiş kutunun fazla şüpheliydi ve çalışacağına dair garanti yoktu). Belkide beta versiyonuydu. Eve giderken aklımda adamın söyledikleri vardı " O zaman hoşçakal". Yol boyunca söylediğini düşündüm eve geldiğimde oyunu Nintendoya koydum neyseki çalıştı sadece bir save dosyası vardı oda BEN. Sonra adamın dediğini anladı "hoşçakal BEN'' Save dosyasında nerdeyse tüm maskeler toplanmıştı ve bossların 4/3 ü yenilmişti oyunda.Ayın çarpmasına 1 saat kalmıştı oyunu bitirmeye bu kadar yaklaşıp bitirmemesi kötü olmuş.Yeni bir save dosyası açıp link yazıp oyuna başladım,çocukluğumu yaşamaya hazırdım...

Kötü bir kutudun çıkan bir oyunun bu kadar hızlı çalışması olması şaşırtıcı oyun sanki gerçeğinin bir kopyası fakat npcler bana bazen link demek yerine BEN diyor bunun üzerine BEN dosyasını sildim bu hem oldu hemde olmadı çünkü artık npcler bana hiçbir şey demiyor. İsmim olması gereken yerde boşluk vardı ödevimi yapmalıydım bu yüzden çıktım.

Bu gece oyuna tekrar başladım 4 gündeyim ve geri sayım başladı normalde teleskop ile bakıtığım sırada süre biterse görevim biter halbuki b'ye bastığımda son boss savaşındaydım fakat müzik yoktu bir tek skull kid ve onun uçma sesi. Bu normal değildi skull kid burada asla çıkmazdı haraket ettim fakat skull kid birşey yapmadı sadece uçup beni izliyordu. Oyunda bug olmalıydı fakat aynı zamanda süpheliydi tam reset butonuna tıklıycakken ekranda bir yazı belirdi "emin değilsin neden,görünüşe göre bir nedenin var" fark ettimki bu yazı anahtar odasından Anju Stock Pott Inn'deydi neden burda söylüyordu? Daha sonra başka bir yazı çıktı boss arenasına gitmek istermisiniz? yes/no. No diyip oyunun tepkisini ölçecektim fakat no diyemediğimi gördüm iyi bi nefes alıp yes dedim ekran karardı ve beyaz yazıyla aydınlandı yeni bir günün doğuşu altında yazı olarak |||||| vardı bundan sonra olanlar gerçek anlamda dehşete düşürecekti.

Oyunda bir tür garip stone tower'ın alacakaranlık versiyonuyla tanıştım clocktowerdan çıktım (1. günde yaptığım gibi) tüm sakinleri gitmişti. Normalde etrafta dolaşan bir köpek ve gardiyanlar görebilirsin bu sefer hepsi gitmişti. Onun yerine burda bir şeylerin olduğu hissine kapıldım benimle aynı arenada ve beni izliyor. Bir süre sonra tanıdığım bir şarkı çalmaya başladı song of healing çalıyordu. Bir video oyununda hiç bu kadar yalnız olmamıştım clock towndan çıkmaya çalıştım fakat her yer clock towerda başka bir yere açılıyor. Songs of time çaldım fakat oyun "sesin yankılanıyor fakat bir şey olmuyor" diyor oyun çıkmamı istemiyor fakat neden beni burada tuttuğu hakkında hiçbir fikrim yok. Sonra kendimi boğarsam en yakın save kısmında başlıyabilceğimi fark ettim.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 19, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Ben DrownedHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin