6.časť

92 7 1
                                    

Vošla som do "mojej" izby a skoro som spadla nad zadok . Tá izba bola jedným slovom amazing ;) Bola zladená do čierno-biela. Tri steny boli biele a jedna čierna , nábytok bol v čiernej farbe a tá obrovská a keď hovorím obrovská tak myslím vážne obrovská posteľ bola celá biela a zamatová ako taká snehová prikrývka v zime. :) Na stenách boli povešané všeliaké obrazy a skoro by som zabudla na ten úžasný balkon . Bol oveľa vätší ako ten môj doma. Bola na nemu krásna veľká kožená sedačka , kreslo a masívny drevený stolím . Boli tam aj ako by som to nazvala "lampáše" a už som sa nemohla dočkať keby si tu v noci sadnem a budem pozorovať krásny nočného Londýna a samozrejme hviezdy ktoré ma veľmi fascinovali. Už keď som bola mála vždy som s otcom chodila pozorovať hviedy s otcom na neďalekú lúku pri našmu domu.

Začala som si vybaľovať všetky tie moje veci . Všetko som si roztriedila do niekoľkých poličiek v krásnej , veľkej skriňi. Šaty , saká a všetko ostatné som postupne povešala , potom pršli na rad moje topánky ktorých som mala asi 35 párov (áno milujem topánky) . Keď som bola hotová bola asi 16:00 tak sme s amy dostali nápad , že trochu pôjdeme preskúmať okolie a pôjdeme do KFC. Išli sme sa teda obliecť . Ja som si obliekla úzke džínsy čierne tielko s nápisom "AC-DC" a k tomu vysokké biele Converse. Vlasy som si dala do vysokého drdola , prepúdrovala som si tvár , obtiahla linku a dala som si melonový balzam na pery. Vzala som si slnečné okuliare , kabelku a bola som pripravená ísť do terénu. Samozrejme som ešte musela čakať na Amy , ktorá ku mne pribehla v úzkych čiernych nohaviciach , čiernom tričku  a zo červenou šatkou vo vlasoch ,a všetko to doladila červenou vybijánou kabelkou , čiernymy poločižmičkami a samozrejme nesmel chýbať červený rúž... bola krásna ako vždy.

Vyšli sme z bytu a zrazu ..............................  

Ták tu je ďalšia časť , dúfam , že sa vám páči ... :) Každý komentár a votes potešííííííí 

Čo myslíte , že sa stane v nasledujucej časti ? Píšte komentáre a ten kto to uhádne alebo bude pri tom bude najbližšie  tak bude mať časť s venovaním :) xoxo ♥ 

Dark angel (Liam Payne -sk)Where stories live. Discover now