Just do it

11.5K 347 89
                                    

Asistenta m-a auzit și a venit în grabă în cameră. Când să zică ceva a rămas împietrită în ușă, se uită la noi. S-a uitat la mine și m-a văzut pe jos plângând, iar pe Jake l-a văzut nervos uitându-se la mine fără pic de milă.

-Domnisoară sunteți bine? Vă rog să ieșiți afară!     I se adresează asistenta lui Jake

M-a luat de braț și m-a ajutat să mă ridic, Jake stând acolo nemișcat, nespunând nimic, doar uitându-se cu dispreț către mine.

-Vă rog să ieșiți afară sau altfel chem paznicii.         Spune către Jake în timp ce îmi punea la loc perfuziile.

Stătea neclintit acolo și se uita la mine în timp ce plângeam, iar asistenta văzând că nu părăsește camera a apăsat pe un buton iar 2 paznici au intrat de grabă în cameră.

-S-a întâmplat ceva?    Se adrezeasă unul dintre paznici către asistentă

-Vă rog să îl da-ți afară pe omul ăsta de aici!  Spune asistenta iar în secunda următoare Jake era prins de o mână și de alta de către cei doi oameni. Nu se lăsă dus, se mișcă dintr-o parte în alta nelăsându-i pe paznici să-și facă treaba. Jake s-a enervat și pumnul său s-a lipit de fața unuia dintre ei. Celălalt paznic l-a prins de mâini și la fel făcură și celălalt și il duseră cu forța afară din cameră.

*Jake's opinion*

-Lăsați-mă, pot să ies și singur.          Urlu către cei doi

Mi-am tras mâinile din strânsoarea lor și am reușit să mă eliberez. Când să ies din cameră m-am oprit în dreptul ușii uitându-mă către Ella.

-Jur că o să regreți asta! Jur pe memoria părințiilor noștri!     îi spun și părăsesc camera.

Într-o zi am pierdut totul. Mi-am pierdut ambii părinti și am pierdut-o și pe Ella. Este vina ei. Ea s-a certat cu mama, tot din cauza ei a ieșit tensionată din cameră și probabil i-a povestit lui tata și s-a tensionat și el. La dracu cu Ella. Ce o să fac? Nu mai am nimic, nu familie, nu casă, nu bani. Probabil încă îmi am prietenii dacă nu m-au lăsat și ei. Trebuie să îl sun pe Josh. Da, asta am sa fac. Mi-am pus telefonul la ureche și am așteptat să răspundă.

-Ce faci bro? Te distrezi nebunule așa-i?    spune Josh văzându-se invidia pe care mi-o poartă. Părinții lui l-au abandonat când avea numai 3 ani, motivul pe care el îl știe este că părinții lui nu mai aveau cu ce să îl întrețină. A umblat prin orfelinate până la 16 ani după care a fugit. A început să fure ca să aiba ce să mănânce. L-am cunoscut într-o zi de toamnă, era pe o bancă, tremura și mi s-a făcut milă de el. L-am luat acasă si l-am ținut timp de 2 luni după care a început să lucreze, să fie pe cont propriu.

-Distracție pe naiba!   Spun și dau cu piciorul într-un cauciuc.

-Bro ce s-a întâmplat? Ești bine?    întreabă el îngrijorat,.

-Mama și tata au avut un accident, au murit amândoi Josh !         Spun și suspin larg. Mi-am șters o lacrimă de pe ochi, una care tocmai se rostogolise pe fața mea.

-Oh Dumnezeule Jake. Tu ești bine, Ella îi bine?  Vrei să vin după voi?       Spune mai mult speriat. Se vede că nu își găsea cuvintele. Nu știa ce să facă să aline suferința asta. Dar nici nu avea cu ce să o aline.

-La dracu cu Ella! Da frate, vin-o după mine.              Spun și îi închid telefonul.

Am continuat să merg pe mica străduța din fața mea până am găsit un bar. Am intrat înăuntru, am fost întâmpinat de două femei frumoase. Două ușuratice mai exact. M-am dus la bar și mi-am cumpărat 100g Vodka, gustul ei usturându-mă ușor în timp ce aluneca pe gât la vale. La bară dansă o femeie frumoasă. Una aproape dezbrăcată. Bikini ne mai  desparțea. Și-a terminat numărul și a venit la mine. Mă sărută tandru pe gât și mă trage de mânecă. M-a dus pe o canapea,  acolo punându-se în brațele mele.  A început să mă sărute sufocant, dar în același timp și plăcut.

Get over it(Harry Styles FanFiction)Where stories live. Discover now