I lost her

22 1 0
                                    

''Draguta cursa'' aud vocea lui Harry din spatele meu. ''Mike da o petrecere si castigatoare trebuie sa mearga deci'' continua el uitandu-se in fata.Il urmam catre masina.

''Kendall!'' aud vocea feminina a lui Lily.''Liam a zis ca ma luati si pe mine'' zice ea urcandu-se in masina fara sa astepte un raspuns.Ma urc si eu si Harry.

Nu dureaza mult pana ce iesim din aglomeratie si incepe sa accelereze.

''DEci Kendall, de cand te antrenezi pe motocicleta?'' intreaba Lily.

Harry accelereaza si mai       tare acul kilometric aratand  170 km/h.

''Nu sunt sigura de la 8 ani cred, cam de cand am venit in California dar in ultimii 2 ani nu am mai exersat.Au venit mai multe chestii'' spun ridicand din umeri.

Harry accelerea si mai mult ajungand la 200 de km.

''Harr la naiba franeaza vreau sa mor pe motocicleta singura nu cu tine in masina'' zice Lily enervata.

Harry nu diminua viteza si expresia faciala nu putea fi descifrata din cauza ochelarilor negri ce ii acopereau ochii.

''Scuze'' zice indiferent.

Peste 15 minute intram intr-un cartier plin de case mari si toate de culoare alba.Toatea aveau macar un balcon si aveau gradina mare.In fata noastra pe strada era o adunatura de oameni cu aparate foto ce pareau a fi ziaristi si jurnalisti.Apoi imi dau seama.Era casa mea.Masina se opreste din cauza multimii de oameni.Harry clcsoneaza iar asta face ca toata lumea sa priveasca nedumeriti.APoi ii vad, Sam imbracat intr-un costum albastru si o camasa alba chiar si cu cravata si parul aranjat si la bratul lui mama, imbracat intr-o rochie albastra cu parul buclat la varfuri ce ii cadea pe umeri pana la spate.Aratau asa frumosi insa fetele lor erau triste si ambii aveau ochii rosii.CU usurinta puteam vedea niste rani minore pe mana lui Sam iar picioarele mamei ce ii tremurau.Tata nu era acolo, probabil ca la munca.Ma holbam in nestire la ei sperand ca ma vor vedea insa prin geamurile astea fumuri nu aveau nicio sansa.Fara sa imi dau seama am lasat drumul unei lacrimi sarate ce isi croia drum in josul fetei mele.O las sa cada pe hainele mele.

Multimea de ziaristi nu se dadea din fata asa ca Harry nervos deschide portiera si iese pe afara din masina lasand portiera deschisa.Eu ma asez pe scaunul lui pentru a privi mai bine.Nimeni nu se uita la mine, atentia era catre Harry care tipa ca un idiot ce e.

''Dadeti-va dracului din drum daca nu vreti sa va calc pe toti!'' tipa apoi se reintoarce in masina aruncand o ultima privire catre parintii mei.Isi mijeste ochi cand isi da seama si acum il vedeam pe Sam ce venea spre masina.Harry a vrut sa plece insa Sam a ajuns prea repede.

''Nu am zis nimanui, cum ne-am inteles dar lasa-ma sa ii zic ceva ok?'' spune SAm repede pentru a nu-l lasa pe Harry sa il intrerupa.Acesta isi da ochi peste cap si se da mai in spate pentru a ma vedea.

''Sam..'' zic incet inca uimita.

''Kendall, e totul bine, Harry o sa aiba grija de tine'' zice el zambind.ZAmbind?Cum putea sa zambeasca?CUm?!''Eu trebuie sa plec dar vei fi bine iti promit'' zice ridicand din umeri.

Cand geamul este intre inchis tip asigurandu-ma ca ma aude.

''Sugeo!'' strig nervoasa.

Sam se intoarce si da sa vina inapoi dar e prea tarziu pentru ca Harry accelereaza.

Lily se abtinea din ras iar Harry ranjea.De ce se mai abtin, in afara ca linge Sam mai stie sa faca altceva?Oh da, sa ma vinda.EI bine ma las vanduta.

''Doar nu o sa va abtineti'' zic uitandu-ma catre Lily apoi catre Harry si eu una fiind amuzata.

Ambii pufnesc ba chiar si eu insa peste cam 2 minute ne oprim in fata unei case mari ca celelalte si alba de und emuzica rasuna.Oh asta da petrecere.Iesim toti trei din masina.

Awakened at midnight.Where stories live. Discover now