Bolum 2

100 2 1
                                    

------------------------------------------------

Mudur Yardımcısıyla Arda odadan çıkmıştır ve 8\B sınıfına girmistirler .Tüm sınıf ve öğretmen Ardaya bakarken Arda içinden ' Noluyo aq hayatiniz da ilk defami Arda görüyorsunuz ' der :D .Öğretmenin gözü Ardayi hic tutmamıştır ama Arda iiyi bir çocuktu fakat kolay değişen bir kişiliği vardı iste en zayıf noktasında buydu neyse sınıfta tipsiz kızlar Ardayi ilk gormelerine rağmen hic sevmemislerdi, Arda bunu anlamıştı ama ona gore çok fifiydi  .Arda tipsiz olmasına rağmen gözü güzel kizlardaydi . Öğretmeni onu 3. sıradaki maloz bi öğrencinin yanına oturtmuştu ama arkadaki sırada oturan  2 tane güzel kız vardı ve Ardaya göre çok seksiydiler :D . Neyse Öğretmeni Ardaya kendisini tanitmasini söyledi Arda " Ben aslen Denizlililililiyim Ama Edirne ye cok onceden gelmişiz ,tek çocuğum " öğretmeni " Hmm peki Arda benim adımda Aysel sizin sınıf hocanizim fen dersinize giriyorum . Okul değiştirme nedenin nedir ? " Arda " Size sonra söylerim hocam.  " der ve ders işlemeye başlarlar . Ardaki 2 tane seksi kız " Merhaba Arda ben Asli bende Alev saka saka :D adim Sude " Arda " ahahaa memnun oldum :D " ..

Tüm dersler bitmişti ve Arda kizlarla baya kaynaşmıştı Asli ve Sude cok iyi arkadaslardi ikiside kasar ,eglenceliydi Arda için bu kızlar çok iyi olacaktı :D Arda hiçte kızların kasar olduğunu anlamadı tabikide herşey zamanla :)

****         *******        ******       ******     ***

Okul bitmişti Arda, Sude ve Asli  beraber okuldan çıkmışlardı .Sude " Nereye gidelim Arda ? " dedi Arda siritti " Bilmem ben yeniyim bence bi yerde oturalim " Sude ve Asli " Olur " dedi . Neyse bunlar baya baya arkadaş oldular marketten cukulata falan alıp yediler .

Saat 16:23 tu Ardanin gitmesi gerekti kızlara " Ben gidiyorum kızlar yarin gorusuruz " diyerek oradan eve doğru yürümeye başlamıştı . Eve gelmişti annesi yemek hazırlamıştı odasına gidip ustu değiştirdi .. Annesi " Hadi oğlum yemeğe"  diyerek sofraya gidip yemeğini yemegi yemeye başladı . Annesi okulun nasıldı oglum falan diye konuşmaya başladı Arda da iyi sorun falan yok diyerek gecistirdi . Yemeğini yiyip odasina gitti ve kızlarla  vatsaptan :D konuşmaya başladı ..

******             ********            *****        ********

Kızlar hâlâ dışarda oturuyorlardı. Bunlar 3 haftada bir kere kesin verirlerdi .

******** ************    ************     ********

Arda için bu kizlarla tanışmak çok iyi olmuştu .

                                Bölüm 3

Arda sabah uyanıp okula gitmişti sınıfında Cenk diye bi tane çocukla tanismisti

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 25, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Yeni okulWhere stories live. Discover now